Τετάρτη, 4 Μαρτίου, 2026
11.9 C
Cyprus

KAIΡΟΣ: Σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας με μερικώς συννεφιασμένος

Κυρίως αίθριος θα είναι σήμερα ο καιρός, ενώ τοπικά θα εμφανίζονται αυξημένες νεφώσεις.  Η θερμοκρασία σημειώνει άνοδο.   

Συγκεκριμένα, η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.   Αναλυτικά ο καιρός    Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.   Σήμερα θα εμφανίζονται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη αλλά στα δυτικά και βόρεια παράλια μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.   Απόψε θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς και παροδικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 4 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα παράλια και στον μείον ένα βαθμό στα ψηλότερα ορεινά. Τοπικά στα ορεινά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.   Την Κυριακή και τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος όπου αναμένεται να σημειωθούν τοπικές βροχές ενώ στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους ενδέχεται να πέσει χιόνι ή χιονόνερο.   Την Τρίτη ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος με το ενδεχόμενο μεμονωμένων βροχών. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο κατά το τριήμερο για να κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.   Το ύψος του χιονιού στην Πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 80 εκατοστά.

Hot this week

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ: Δοκιμή συστήματος SMS από την Κυβέρνηση – Τι ώρα θα λάβετε το μήνυμα

Η Κυβέρνηση, σε συνεργασία με όλους τους παρόχους κινητής...

ΚΑΜΠΑΝΙΑ: 1 στους 9 οδηγούς στην Κύπρο οδηγεί με ανεπαρκή όραση – συχνά χωρίς να το γνωρίζει

Με αξιόλογα και κυρίως χρήσιμα αποτελέσματα ολοκληρώθηκε η πρώτη...

ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ: Στα χαρτιά σχέδια, στην πράξη κλειδωμένες πόρτες – Τι ισχύει για 112, ηλικιωμένους και ΑμεΑ;

Αναστάτωση επικρατεί τις τελευταίες ώρες γύρω από το ζήτημα...

«ΚΙΜΩΝ»: Στα ανοικτά της Λεμεσού μαζί με τη φρεγάτα «Ψαρά»

Στα ανοικτά της Λεμεσού βρίσκεται η ελληνική φρεγάτα «Κίμων»,...

ESSO SAFE VISION: Τα αποτελέσματα της παγκύπριας καμπάνιας αποκαλύπτουν την ανάγκη για αυξημένο έλεγχο της όρασης των οδηγών

Με αξιόλογα και κυρίως χρήσιμα αποτελέσματα ολοκληρώθηκε η πρώτη...

Topics

ΚΑΜΠΑΝΙΑ: 1 στους 9 οδηγούς στην Κύπρο οδηγεί με ανεπαρκή όραση – συχνά χωρίς να το γνωρίζει

Με αξιόλογα και κυρίως χρήσιμα αποτελέσματα ολοκληρώθηκε η πρώτη...

«ΚΙΜΩΝ»: Στα ανοικτά της Λεμεσού μαζί με τη φρεγάτα «Ψαρά»

Στα ανοικτά της Λεμεσού βρίσκεται η ελληνική φρεγάτα «Κίμων»,...

ΘΟΚ: Πρεμιέρα με έντονο αποτύπωμα για την «Ανάθεση» -Ποιους είδαμε

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε, στο Θεατρικό Οργανισμό Κύπρου (ΘΟΚ), η...

Related Articles

Popular Categories