KAΙΡΟΣ: Προβλέπεται άνοδος της θερμοκρασίας το Σαββατοκύριακο-Τοπικά αυξημένη χαμηλή νέφωση αλλά με ψηλότερη θερμοκρασία

Με ψηλότερη θερμοκρασία κλείνει σήμερα η εβδομάδα ενώ κατά το Σαββατοκύριακο θα ανεβεί ακόμη περισσότερο.

Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο αρχικά θα παρατηρείται τοπικά αυξημένη χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί και τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ, για να καταστούν προοδευτικά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και παροδικά στα δυτικά και στα νότια παράλια, μέτριοι, 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, ενώ το απόγευμα, στα νοτιοδυτικά θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 37 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 32 στα ανατολικά και στα νοτιοανατολικά παράλια, γύρω στους 31 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 27 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα παράλια και γύρω στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο και την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τη Δευτέρα ο καιρός θα συνεχίσει να είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο το απόγευμα στα ορεινά, θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία μέχρι την Κυριακή, θα σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο, για να κυμανθεί έτσι, αισθητά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές. Τη Δευτέρα η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει μικρή πτώση.

Hot this week

ΕΚΤΑΚΤΟ: Στις φλόγες η ιστορική μπιραρία Corner στη Λευκωσία – Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής-(Φώτο)

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Τετάρτης στη Λευκωσία, μετά...

ΚΙΤΡΙΝΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Έρχεται νέο κύμα ζέστης – Πότε κορυφώνεται η θερμοκρασία

Γενικά αίθριος θα παραμείνει ο καιρός το απόγευμα, με...

ΑΝΕΡΓΙΑ: Αυξήθηκαν κατά 640 οι άνεργοι μέσα σε έναν χρόνο – Στους 11.728 οι εγγεγραμμένοι τον Ιούλιο

Ανοδική πορεία κατέγραψε ο αριθμός των εγγεγραμμένων ανέργων στην...

Topics

ΚΙΤΡΙΝΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Έρχεται νέο κύμα ζέστης – Πότε κορυφώνεται η θερμοκρασία

Γενικά αίθριος θα παραμείνει ο καιρός το απόγευμα, με...

ΑΝΕΡΓΙΑ: Αυξήθηκαν κατά 640 οι άνεργοι μέσα σε έναν χρόνο – Στους 11.728 οι εγγεγραμμένοι τον Ιούλιο

Ανοδική πορεία κατέγραψε ο αριθμός των εγγεγραμμένων ανέργων στην...

ΑΓΙΟΣ ΔΟΜΕΤΙΟΣ: Δύο θέσεις εργασίας στο Πολυδύναμο Κέντρο – Μέχρι 26 Αυγούστου οι αιτήσεις

Δύο κενές θέσεις εργασίας προκηρύσσει το «Κέντρο Παροχής Κοινωνικών...

Related Articles

Popular Categories