Τετάρτη, 10 Δεκεμβρίου, 2025
7.5 C
Cyprus

KAΙΡΟΣ: Βροχές και μεμονωμένη καταιγίδα σε συνδυασμό με σκόνη

- Advertisement -

Σήμερα, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και μεμονωμένη καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και τα βόρεια.

Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 29 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 28 στα παράλια και στους 19 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες αρχικά δεν αποκλείεται να δώσουν λίγες μεμονωμένες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 15 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 17 στα παράλια και στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες μετά το μεσημέρι αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά και το ανατολικό μισό του νησιού. Το Σαββατοκύριακο θα παρατηρούνται κατά διαστήματα τοπικά αυξημένες νεφώσεις, κυρίως το μεσημέρι και νωρίς το απόγευμα. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή κατά το τριήμερο και θα παραμείνει πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Hot this week

ΕΛΕΝΗ ΡΑΝΤΟΥ: Απευθύνει έκκληση για στήριξη των εγκαταλελειμμένων παιδιών στα μαιευτήρια «Έλενα» και «Αλεξάνδρα»

Μια ανθρώπινη κραυγή αγωνίας απευθύνει η ηθοποιός Ελένη Ράντου,...

ΣΑΒΒΑΣ ΠΑΤΣΑΛΙΔΗΣ: «Οι Μεγάλες Προκλήσεις για το Θέατρο του 21ου Αιώνα»

Τις σύγχρονες προκλήσεις που αντιμετωπίζει το θέατρο στις αρχές...

ΕΔΕΚ: Ανακοίνωσε τους δύο υποψήφιοι της Πάφου

Η ΕΔΕΚ προχώρησε στην παρουσίαση των δύο υποψήφιων βουλευτών...

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΝΑΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ – ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ: Προσοχή στις μετακινήσεις λόγω κακοκαιρίας «Byron»

Με την κακοκαιρία «Byron» να αναμένεται να πλήξει έντονα...

EUROVISION: Αποχωρεί και η Melody– Μήνυμα διαμαρτυρίας για τη Γάζα

Η Ισπανία έγινε η τέταρτη χώρα που ανακοίνωσε την...

Topics

ΣΑΒΒΑΣ ΠΑΤΣΑΛΙΔΗΣ: «Οι Μεγάλες Προκλήσεις για το Θέατρο του 21ου Αιώνα»

Τις σύγχρονες προκλήσεις που αντιμετωπίζει το θέατρο στις αρχές...

ΕΔΕΚ: Ανακοίνωσε τους δύο υποψήφιοι της Πάφου

Η ΕΔΕΚ προχώρησε στην παρουσίαση των δύο υποψήφιων βουλευτών...

EUROVISION: Αποχωρεί και η Melody– Μήνυμα διαμαρτυρίας για τη Γάζα

Η Ισπανία έγινε η τέταρτη χώρα που ανακοίνωσε την...

«BYRON»: Έρχονται τα πρώτα χιόνια στο Τρόοδος – Αύξηση στα φράγματα

Ο κυκλώνας «Byron» ολοκληρώνει σήμερα και αύριο τα πιο...

Related Articles

Popular Categories