4.8 C
Nicosia
Πέμπτη, 6 Μαρτίου, 2025
ΑρχικήNEWSEΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΙΜΑ: Eνισχύεται στην Κύπρο με τρεις νέες πρέσβειρες

EΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΙΜΑ: Eνισχύεται στην Κύπρο με τρεις νέες πρέσβειρες

-

Τρεις νέες πρέσβειρες ενισχύουν το δίκτυο του Ευρωπαϊκού Συμφώνου για το Κλίμα στην Κύπρο, προσφέροντας εξειδίκευση, εμπειρία και πάθος για τη βιωσιμότητα.

Με τις δράσεις τους, θα συμβάλουν στην προώθηση λύσεων για την κλιματική αλλαγή και θα ενθαρρύνουν τους πολίτες να συμμετάσχουν σε ένα πιο πράσινο και βιώσιμο μέλλον.

Η Σάρα Μποράη, αρχιτέκτονας και πολεοδόμος, προωθεί τη βιώσιμη κινητικότητα και αναμορφώνει τους δημόσιους χώρους, ενώ η Αγγέλα Χριστοφίδου, συγγραφέας και πρόεδρος του ΠΕΝ Κύπρου, αξιοποιεί τη λογοτεχνία για να ευαισθητοποιήσει το κοινό σε περιβαλλοντικά ζητήματα.Η Πενέλοπε Βάσκες Χατζηλύρα, αρχιτέκτονας και συγγραφέας παιδικών βιβλίων, προσεγγίζει τη βιωσιμότητα με την οπτική της καθημερινής φροντίδας για το περιβάλλον μας.

Το Ευρωπαϊκό Σύμφωνο για το Κλίμα ενθαρρύνει τη συμμετοχή των πολιτών, των οργανισμών και των φορέων για την προώθηση συλλογικών λύσεων στην κλιματική κρίση. Η ένταξη των νέων πρέσβειρών ενισχύει τον στόχο αυτό, μετατρέποντας τη βιώσιμη ανάπτυξη σε πράξη.

Για να μάθετε περισσότερα, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://European Climate Pact.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: