CYPRUS CHILDHOOD CANCER SURVIVORS: Αγώνας μεταξύ Απόλλωνα-Καρμιώτισσας για τα παιδιά με καρκίνο-Από το νεοσύστατο φιλανθρωπικό σύνδεσμο -(ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ)

Με πολλές αξιέπαινες προσπάθειες με στόχο την συλλογή χρημάτων για τα παιδιά που νοσούν με καρκίνο ξεκίνησε τις δραστηριότητες του, το νεοσύστατο Cyprus Childhood Cancer Survivors το οποίο ίδρυσε ο προπονητής του Άρη Λεμεσού Λούκας Κουρουσιής, ο οποίος σε μικρή ηλικία βίωσε τον καρκίνο.

Συγκεκριμένα για όλο τον Σεπτέμβριο, ο φιλανθρωπικός σύνδεσμος  διοργανώνει δράσεις ώστε να μαζευτούν χρήματα για το Παιδογκολογικό θάλαμο του Μακαρείου Νοσοκομείου. Στις 3 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί αγώνας μεταξύ Απόλλωνα και Καρμιώτισσα ο οποίος θα είναι αφιερωμένο στο νεοσύστατο σύνδεσμο ενώ προς το τέλος του Σεπτεμβρίου θα διατεθούν φανέλες γνωστών ποδοσφαιριστών μέσω του charity Idols.

Παράλληλα, για όλο τον Σεπτέμβριο διατίθενται κουπόνια εισφοράς για τα παιδιά με καρκίνο και λευχαιμία σε μια από τις μεγαλύτερες υπεραγορές της Λεμεσού, στην υπεραγορά Λυσιώτης στην Επισκοπή. Οι δράσεις του συνδέσμου όμως δεν σταματούν εδώ στις 11 Σεπτεμβρίου στην Επισκοπή θα πραγματοποιηθεί μεγάλη συναυλία με τους Κυπρίους ερμηνευτές Φίλιππο Αντωνίου, Φίλιππο Αντζουλινο, Μαρία Μιλτιάδους και Σοφία Τούμπα στις 21:00 στο Αρχοντικό στην Επισκοπή, οι οποίοι συμμετέχουν αφιλοκερδώς και όλα τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν στο Cyprus Childhood Cancer Survivors για παιδιά με καρκίνο και λευχαιμία.

Ο ιδρυτής του συνδέσμου Cyprus Childhood Cancer Survivors και προπονητής, Λουκάς Κουρουσιής

Hot this week

ΑΥΞΗΤΙΚΗ ΤΑΣΗ: Στην Κύπρο για παράνομα τσιγάρα – Πάνω από 16% η κατανάλωση το 2025, σύμφωνα με έκθεση KPMG

Ανησυχητική εικόνα για την Κύπρο και συνολικά για την...

ΛΕΥΚΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ: Ποσοστά, αντιμετώπιση και η παγκόσμια επιρροή της Γουίνι Χάρλοου

Η Γουίνι Χάρλοου έχει καταφέρει να μετατρέψει τη λεύκη...

ΣΥΡΟΣ: Στάχτη και αυταπάρνηση στην Άμπελα μετά τη μεγάλη πυρκαγιά-Πώς σώθηκε ηλικιωμένη

Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε στην περιοχή...

ΛΕΜΕΣΟΣ: Φωτιά από εν κινήσει όχημα μεταξύ Δωράς – Μαλιάς

Πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της Τρίτης (24/6) στην επαρχία...

3ΜΗΝΟ ΒΡΕΦΟΣ: Δύο χρόνια άταφο – Στο θανατικό ανακριτή η απόφαση για το πότε θα ταφεί

Δύο χρόνια μετά τον τραγικό θάνατο ενός βρέφους μόλις...

Topics

ΛΕΥΚΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ: Ποσοστά, αντιμετώπιση και η παγκόσμια επιρροή της Γουίνι Χάρλοου

Η Γουίνι Χάρλοου έχει καταφέρει να μετατρέψει τη λεύκη...

ΛΕΜΕΣΟΣ: Φωτιά από εν κινήσει όχημα μεταξύ Δωράς – Μαλιάς

Πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της Τρίτης (24/6) στην επαρχία...

ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ: Στο σημείο ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις

Σε κινητοποίηση τέθηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες το απόγευμα της...

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τέσσερις καλλιτέχνες παρουσιάζουν την immersive έκθεση «Take your broken heart, make it into art»

Τέσσερις δημιουργοί από την Κύπρο ενώνουν τις δυνάμεις τους...

Related Articles

Popular Categories