COVID 19: ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΟΙ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΓΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ

Ανησυχία προκαλεί στην κυβέρνηση τα αυξημένα κρούσματα με συνέπεια τα δεδομένα να μην επιτρέπουν χαλαρώσεις ενώ τα υφιστάμενα μέτρα παρατείνονται μέχρι τις 10 Ιανουαρίου.

Στις 24 Δεκεμβρίου 2020 θα επιτρέπεται η κυκλοφορία μέχρι τις 11 μ.μ. και την παραμονή Πρωτοχρονιάς θα επιτρέπεται μέχρι τις 1 π.μ. και παραμένει ο περιορισμός των 10 ατόμων σε συναθροίσεις εντός οικιών, περιλαμβανομένων των ανήλικων.

Επιτρέπονται με πρωτόκολλα και μέτρα οι εκκλησιασμοί ανήμερα των Χριστουγέννων και Φώτα. Επιτρέπεται εκκλησιασμός μέχρι 75 άτομα.

Δέκα άτομα τις γιορτές και παραμονή Πρωτοχρονιάς θα επιτρέπεται μέχρι τις 01.00 η διακίνηση 

Hot this week

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ: Ο θάνατος που «ξύπνησε» τους αρμόδιους – AI θα σαρώνει γιατρούς και ιατρεία

Μια νέα ψηφιακή πλατφόρμα με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης...

ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΖΙΑΚΟΥΡΗΣ: Διένυσε 336 χιλιόμετρα στα βουνά της Ιταλίας – Μια διαδρομή στα όρια της ανθρώπινης αντοχής

Μια από τις πιο απαιτητικές προκλήσεις του ορεινού τρεξίματος...

ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ: Πλημμύρισαν και πάλι οι δρόμοι – Θέλουμε βροχές, αλλά μόλις βρέξει ξεκινούν τα προβλήματα-(Βίντεο)

Τα ίδια προβλήματα εμφανίστηκαν και πάλι στην Αραδίππου, μετά...

Topics

Related Articles

Popular Categories