fbpx
28.2 C
Nicosia
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΚΣΤ΄ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: ΣΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΤΟΥ JERUSALEMA (βίντεο)

ΚΣΤ΄ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: ΣΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΤΟΥ JERUSALEMA (βίντεο)

-

Ένα άκρως συγκινητικό και απολαυστικό βίντεο δημιούργησαν οι ιθύνοντες του ΚΣΤ’ Δημοτικού Σχολείου Λεμεσού θέλοντας να στείλει το δικό του αισιόδοξο μήνυμα, ότι τα παιδιά είναι η ελπίδα όλου του κόσμου. Τα παιδιά που ανέμεναν αυτές οι ημέρες να ήταν διαφορετικές, ανέμελες, με χριστουγεννιάτικες μελωδίες και χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

To ΚΣΤ’ Δημοτικό Λεμεσού με ένα χορευτικό βίντεο τηρώντας όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα προστασίας κατά του Covid-19 χορεύει στους ρυθμούς του Jerusalema το οποίο έγινε γνωστό ανά το παγκόσμιο στα κοινωνικά δίκτυα στέλνοντας αισιόδοξα μηνύματα ότι τα παιδιά δεν χάνουν ποτέ τη ελπίδα τους και προχωράνε μπροστά με πλατιά χαμόγελα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» η διευθύντρια του σχολείου Νίκη Μικελλίδου ανέφερε τους λόγους που γυρίστηκε το συγκεκριμένο βίντεο με την συμμετοχή όλων των παιδιών του σχολείου “Συμμετείχαμε κι εμείς στο χορευτικό Jerusalema το οποίο έγινε γνωστό ανά το παγκόσμιο στα κοινωνικά δίκτυα αφού αγκαλιάστηκε από πολλά οργανωμένα σύνολα και φορείς, θέλοντας να περάσουμε το μήνυμα πως πάντα θα βρίσκουμε τρόπους να χαμογελούμε και να ξεπερνούμε τις δυσκολίες, φτάνει να λειτουργούμε με ομοψυχία και αισιοδοξία». Το βίντεο γυρίστηκε αφιλοκερδώς από τον Φραγκίνο Θεοδώρου.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΑΙΡΟΣ: Αυξημένη σκόνη και υψηλή θερμοκρασία

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις. Στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται σκόνη, οι συγκεντρώσεις...