ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ: Την «έβαλαν» σε διαφήμιση για μάτια με AI– Προειδοποίηση για απάτες

Σε διαφήμιση για κολλύριο ματιών εμφανίστηκε, μέσω απάτης που δημιουργήθηκε με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης, η παρουσιάστρια Χριστιάνα Αριστοτέλους, γεγονός που προκάλεσε αναστάτωση και έντονη κινητικότητα στο τηλεφωνικό κέντρο της εκπομπής «Με αγάπη Χριστιάνα».

Οι επιτήδειοι φαίνεται να δημιούργησαν ψεύτικο βίντεο, στο οποίο η παρουσιάστρια εμφανίζεται να διαφημίζει συγκεκριμένο προϊόν για τα μάτια, παραπλανώντας το κοινό. Η ίδια προχώρησε σε διάψευση μέσα από την εκπομπή της, καλώντας το κοινό να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό με τις διαδικτυακές απάτες και τα παραποιημένα βίντεο που κυκλοφορούν στα social media.

«Ουδέποτε διαφήμισα το προϊόν αυτό», τόνισε χαρακτηριστικά, εκφράζοντας την ανησυχία της για την αύξηση τέτοιων φαινομένων που, όπως είπε, αρχίζουν να γίνονται όλο και πιο ανησυχητικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Hot this week

ΓΕΩΡΓΙΑΝΑ ΤΡΙΑΚΟΣΙΗ: Χτύπησε το καμπανάκι μετά από οκτώ χρόνια – Το τέλος μιας μεγάλης μάχης με τον καρκίνο-(Βίντεο)

Μετά από οκτώ χρόνια δύσκολης μάχης, αγωνίας και προσευχής,...

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΑΠΑΤΗ: Ξανά μανά… Ένα τηλεφώνημα θα μπορούσε να είχε αποτρέψει τη ζημιά

Νέα υπόθεση διαδικτυακής απάτης και απόσπασης μεγάλου χρηματικού ποσού...

ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ-ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Τροχαίο με τρία οχήματα στον αυτοκινητόδρομο– Δύο γυναίκες στο νοσοκομείο

Τροχαίο ατύχημα με την εμπλοκή τριών οχημάτων σημειώθηκε το...

ΣΧΟΛΙΚΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ: 761 παίρνουν «πράσινο φως», 40 «κόβονται» – Απροειδοποίητοι έλεγχοι σε όλη τη σχολική χρονιά

Λίγες ημέρες πριν χτυπήσει το κουδούνι στα σχολεία, ολοκληρώθηκαν...

Topics

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΑΠΑΤΗ: Ξανά μανά… Ένα τηλεφώνημα θα μπορούσε να είχε αποτρέψει τη ζημιά

Νέα υπόθεση διαδικτυακής απάτης και απόσπασης μεγάλου χρηματικού ποσού...

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χειροπέδες σε 25χρονο για υπόθεση απόσπασης πέραν των €500.000 – Τι καταγγέλλουν 18 πρόσωπα

Στη σύλληψη 25χρονου προχώρησε η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης...

Related Articles

Popular Categories