14.8 C
Nicosia
Κυριακή, 27 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΧΡΙΣΤΟΣ ΜΟΥΛΑΣ: Πατέρας για πρώτη φορά θα γίνονταν ο Ελλαδίτης σμηναγός- «Ποτέ...

ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΟΥΛΑΣ: Πατέρας για πρώτη φορά θα γίνονταν ο Ελλαδίτης σμηναγός- «Ποτέ του δε φοβήθηκε…»

-

Πατέρας για πρώτη φορά θα γίνονταν σύμφωνα με τα ελλαδικά Μέσα Ενημέρωσης ο σμηναγός Χρίστος Μουλάς ο οποίος σκοτώθηκε την Τρίτη κατά την κατάσβεση της πυρκαγιάς στην Κάρυστο.

Ο σμηναγός Χρίστος Μουλάς είχε καταγωγή από τα Χανιά και συγκεκριμένα από το Γαβαλοχώρι του Δήμου Αποκορώνου όπου και οι γονείς του διατηρούν επιχείρηση. Ο ίδιος φοίτησε στη Σχολή Ικάρων και έγινε πιλότος στα πυροσβεστικά αεροσκάφη.

Αγαπούσε τα αεροσκάφη και τα ταξίδια και ανέβαζε φωτογραφίες στα κοινωνικά δίκτυα από τις πτήσεις του. Πριν από δύο χρόνια είχε ανεβάσει και μια φωτογραφία από το Canadair του την ώρα που πετούσε πάνω από την Ακρόπολη.

Σε έξι μήνες θα γίνονταν και πατέρας, μιας και η σύζυγός του βρίσκεται στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

H νονά του, Αργυρώ Πουργέζη, σε ανάρτηση της στα social Media, αποχαιρετά το βαφτιστικό της με μια συγκλονιστική ανάρτησή.

«Στη φεγγαρόστρατα απόψε εσύ θα ανεβαίνεις στον ουρανό …τελευταίο ταξίδι…Μ αυτό το υπέροχο χαμόγελο που είχες πάντα…καλό σου ταξίδι υπέροχο μου πλάσμα…η πνευματική σου μητέρα όπως με έλεγες και γελούσαμε…θα σ΄ αγαπώ πάντα».

Ο βαφτιστικός της, όπως δήλωσε στην ιστοσελίδα Cyclades.gr λατρετη δουλειά του, ήταν η πρώτη του επιλογή στις σπουδές του και το όνειρο του απο μικρό παιδί ήταν να πετάει από ψηλά με το αεροπλάνο και τα ταξιδεύει! Ποτέ του δε φοβήθηκε και όταν του έλεγα καμιά φορά δε κινδυνεύεις ; Φοβάμαι… μου έλεγε άντε ρε Νονά… και πάντα με χαμόγελο. Ήταν μοναδικό παιδί, καλό πλάσμα…με ένα μόνιμο χαμόγελο πάντα, εύχομαι ας μην υπάρξει άλλο θύμα… 

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: