25.9 C
Nicosia
Κυριακή, 27 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΣΤΕΦΑΝΙΑ-ΑΝΔΡΕΑΣ: Παντρεύτηκαν οι γονείς της Μοδέστιας με κουμπάρα την μητέρα του Ηρακλή...

ΣΤΕΦΑΝΙΑ-ΑΝΔΡΕΑΣ: Παντρεύτηκαν οι γονείς της Μοδέστιας με κουμπάρα την μητέρα του Ηρακλή Αναστασίου- Μια φιλία που ξεκίνησε από Παιδοογκολογικό (Φώτο-Βίντεο)

-

Μια ιστορία αγάπης, σεβασμού και εκτίμησης οδηγήθηκε στην εκκλησία με κουμπάρα την μητέρα του μικρού Ηρακλή Αναστασίου, Ελένη. Η φιλία της νύφης, και της μητέρας του Ηρακλή ξεκίνησε όταν η μικρή Μοδέστια και ο Ηρακλής Αναστασίου νοσηλεύονται στο Παιδοογκολογικό θάλαμο του Μακάρειου Νοσοκομείου.

Γονείς της μικρής Μοδέστιας είναι η Στεφανία Θεοφάνους και ο Aνδρέας Σαμαράς οι οποίοι ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου κουμπάρα την Ελένη Γρηγόρη, η οποία ανάπτυξε μια ιδιαίτερη φιλία με την Στεφανία.

Κουμπάρα του ζευγαριού ήταν η μητέρα του Ηρακλή, Ελένη
Η αγάπη για τα παιδιά τους και η δύναμη που είχαν ένωσαν και στέριωσαν την μεταξύ τους φιλία
Οι δύο φίλες και μητέρες του Ηρακλή και της Μοδέστιας
Οι νεόνυμφοι με τους κουμπάρους τους
Ο Ηρακλής Αναστασίου μαζί με τη μητέρα του Ελένη και τους νεόνυμφους

Η φιλία των δύο γυναικών ένωσε και τους συζύγους τους, οι οποίοι έχουν δώσει τη δική τους μάχη λόγω των παιδιών τους, τόσο για τον Ηρακλή όσο και την Μοδέστια που νόσησαν και βγήκαν νικητές. Τα δύο ζευγάρια «ένωσαν» για πάρα πολύ καιρό τη δύναμη ψυχής και αντοχής που έχουν ώστε τα μικρά τους βλαστάρια να «ξαναγεννηθούν» από τη αρχή.

Οι δύο γυναίκες μαζί με την υπόλοιπη οικογένεια τους, συνέχισαν να δίνει θάρρος η μια στην άλλη  και η γνωριμία τους μέσω των παιδιών τους ήταν καθοριστική  για την μεταξύ τους φιλία. Τόσο η Στεφανία όσο και η Ελένη κάνουν παρέα, κάτι που ισχύει και για τον Ηρακλή και την Μοδέστια  που καθημερινά αποζητά ο ένας την παρέα του άλλου. Μάλιστα, οι δύο μαχητές ζωής στόλισαν από κοινού το Χριστουγεννιάτικο δέντρο δείχνοντας για όλους ότι η ελπίδα είναι αυτά τα δύο γλυκά πρόσωπα.

Στο γάμο των γονιών της, η Μοδέστια ήταν ιδιαίτερα χαρούμενη αφού ήταν και παράνυμφος. Οι γονείς της, την ημέρα του γάμου του στις 23 Ιουλίου ήταν ιδιαίτερα συγκινημένο, οι οποίοι μετά από φουρτούνες, τρικυμίες, δυσκολίες ήρθε η γαλήνη και κατάφεραν να παντρευτούν. Όπως έγραψε και η μητέρα της Μοδέστιας, Στεφανία στην ανάρτησή της ήταν η δεύτερη καλύτερη ημέρα της ζωής της…

« Η δεύτερη καλύτερη μου μέρα για φέτος η δεύτερη ομορφότεροι ήχοι καμπάνας για μας 23.7.23, 40 μέρες ακριβώς μετά της πρώτης και καλύτερης καμπάνας ολόκληρης της ζωής μας 13.6.23.

Βαθύτατα συγκινημένη, ενθουσιασμένη και χαρούμενη συνάμα είναι όμως τόσα πολλά τα συναισθήματά που δεν μπορούν να περιγράψω με λέξεις. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους ήταν δίπλα μας αυτή την μέρα κυρίως όμως την κουμέρα του Ελένη, που μαζί περάσαμε τόσα πολλά, όταν ένας θάλαμος Παιδοογκολογικού γίνεται η αιτία να γνωρίσεις ακόμα που γίνονται οικογένεια και μετά προαγωγή σε κουμπάρους»

Το coffeevibesmagazine εύχεται στο ζευγάρι βίον ανθόσπαρτον και στους κουμπάρους τους όλα τα καλά του κόσμου. Μακάρι η φιλία και η μεταξύ τους αγάπη να κρατήσει για πάντα.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: