«ΜΕ ΜΙΑ ΧΡΥΣΗ ΚΟΡΔΕΛΑ: Μια συγκινητική βραδιά στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής της Παιδοογκολογικής Κλινικής του Μακάρειου Νοσοκομείου- (Βίντεο)

Συγκινητική ήταν η βραδιά για όσους βρέθηκαν στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής των παιδιών της Παιδοογκολογικής Κλινικής του Μακάρειου Νοσοκομείου με τον τίτλο «Με μια χρυσή κορδέλα» που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του CVAR-Severis Foundation.

Τα παιδιά που νοσηλεύονται ή νοσηλεύτηκαν στην Παιδοογκολογική Κλινική του Μακαρείου Νοσοκομείου έδειξαν το ταλέντο τους εκφράζοντας μέσω της ζωγραφικής τους τα συναισθήματα τους.

Τα εγκαίνια τέλεσε η Πρώτη Κυρία της Δημοκρατίας Φιλίππα Καρσερά ενώ στην εκδήλωση απηύθυναν χαιρετισμούς η Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού Αθηνά Μιχαηλίδου, η πρόεδρος του συνδέσμου Γονέων της Παιδοογκολογικής κλινικής Λουϊζα Στεφανίδου, η διευθύντρια Δρ. Ελένη Παπαχριστοδούλου και η δασκάλα του σχολείου του Μακάρειου Νοσοκομείου Ελένη Αναστασίου.

Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν οι γονείς των μικρών μαχητών αλλά και αξιόλογα πρόσωπα της κοινωνικής και πολιτικής ζωής του τόπου όπως η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας Χριστίνα Γιαννάκη, ο διευθυντής του Μακάρειου Νοσοκομείου. Δρ. Χρήστο Μηνά, τον τέως διευθυντή της Παιδογκολογικής Κλινικής. Δρ. Λοΐζο Λοΐζου, Δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι συνδέσμων και ιδρυμάτων, ιατρικό αλλά και  νοσηλευτικό προσωπικό της Παιδοογκολογικής Κλινικής.

Η Χριστίνα Γιαννάκη

Συνδιοργανωτές της αξιέπαινης και συγκινητικής εκδήλωσης, ήταν ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Γονέων και Φίλων της Παιδοογκολογικής Μονάδας σε συνεργασία με το σχολείο του Μακάρειου Νοσοκομείου.

Η Λουϊζα Στεφανίδου και η Αθηνά Μιχαηλίδου
Η Μαρία Χριστοδούλου και η Λουϊζα Στεφανίδου
Η Μαίρη Περδίου o Μάριος Χαραλαμπίδης και η Άντρη Προδρόμου
Η Έλενα Χριστοφόρου και η Σώνια Παπαριστοδήμου
Η Θέα Νικολάου ο Ηλίας Λιασής και η Νόνη Ελευθερίου
Η Έλενα Χαραλάμπους
Η Νεκταρία Παπαδόπουλου, ο Ανδρέας Αποστόλου ο Δρ. Δημήτρης Ανδρεόπουλος και η Άντρη Προδρόμου
Η Φιλίππα Καρσέρα και η Παρασκευή Χριστοφή
Ο Δρ. Χρήστος Μηνά και ο Δρ. Λοΐζος Λοΐζου
Ο Δρ. Λοΐζος Λοΐζου και ο Στέφανος Στεφανίδης

Η έκθεση με τους πίνακες των παιδιών της Παιδοογκολογικής Κλινικής του Μακαρείου Νοσοκομείου θα παραμείνει ανοικτή στο Κέντρο Εικαστικών Τεχνών και Ερευνών (CVAR-Severis Foundation) μέχρι την Κυριακή 26 Μαρτίου από τις 9.30 μέχρι τις 17.00.

Hot this week

Ραδιομαραθώνιος 2026: Δύναμη Αγάπης για μια κοινωνία που χωράει κάθε παιδί

Με τη Δύναμη της Αγάπης, ο Ραδιομαραθώνιος 2026 εξελίσσεται...

Όμιλος KEAN και Desserta Hellas ενώνουν δυνάμεις

Τα Alpiland και ΔΩΡΙΚΗ κάνουν δυναμική είσοδο στην κυπριακή...

ΚΑΥΣΙΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Πρόστιμα €4 το λίτρο και οργή πολιτών – Πυρά κατά των αρμοδίων-(Βίντεο)

Αντιδράσεις προκαλεί η απόφαση για τους περιορισμούς στη μεταφορά...

ΝΕΟ ΤΡΟΧΑΙΟ: Εγκλωβίστηκε οδηγός μετά από σύγκρουση δύο οχημάτων

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία το πρωί της Πέμπτης,...

Topics

Ραδιομαραθώνιος 2026: Δύναμη Αγάπης για μια κοινωνία που χωράει κάθε παιδί

Με τη Δύναμη της Αγάπης, ο Ραδιομαραθώνιος 2026 εξελίσσεται...

Όμιλος KEAN και Desserta Hellas ενώνουν δυνάμεις

Τα Alpiland και ΔΩΡΙΚΗ κάνουν δυναμική είσοδο στην κυπριακή...

ΚΑΥΣΙΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Πρόστιμα €4 το λίτρο και οργή πολιτών – Πυρά κατά των αρμοδίων-(Βίντεο)

Αντιδράσεις προκαλεί η απόφαση για τους περιορισμούς στη μεταφορά...

ΝΕΟ ΤΡΟΧΑΙΟ: Εγκλωβίστηκε οδηγός μετά από σύγκρουση δύο οχημάτων

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία το πρωί της Πέμπτης,...

ΛΕΜΕΣΟΣ: Αυτοκίνητο ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και κατέληξε σε pet shop στην Αγίας Φυλάξεως – (Βίντεο)

Σοβαρές υλικές ζημιές προκάλεσε αυτοκίνητο που, κάτω από συνθήκες...

«Η ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ»:Ένα μαγικό ταξίδι με μήνυμα «Χάνεις χρόνο αν φοβάσαι!»

Ένα από τα πιο αγαπημένα παραμύθια των παιδικών μας...

ΛΕΜΕΣΟΣ: 270 μεταφορές ΑμεΑ από τον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό – Πώς μπορείτε να εξυπηρετηθείτε

Τη δυνατότητα ασφαλών και οργανωμένων μετακινήσεων σε άτομα με...

Related Articles

Popular Categories