Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025
12.6 C
Cyprus

ΓΕΩΡΓΙΑ: Εργαζομένη του μοιραίου τρένου σώθηκε επειδή είχε άδεια-Ξέσπασε «Να πληρώσουν, να πληρώσουν όλοι!»-(Βίντεο)

- Advertisement -

Άγιο είχε η κυρία Γεωργία η οποία εργαζόταν ως καθαρίστρια στην μοιραία επιβατική αμαξοστοιχία η οποία συγκρούστηκε με την εμπορική αλλά εκείνη την εφιαλτική Τρίτη ήταν τυχερή γιατί είχε το ρεπό της.

Σύμφωνα με το voria.gr, η κ. Γεωργία πήγε σήμερα στο μικρό άτυπο μνημείο που στήθηκε εντός του Σιδηροδρομικού Σταθμού Θεσσαλονίκης, κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης των Σωματείων Ιδιωτικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης και Μετάλλου Κεντρικής Μακεδονίας για τα θύματα της τραγωδίας. Εκεί, άφησε ένα λευκό λουλούδι ανάμεσα στα τόσα άλλα που έχουν αφήσει άλλοι εργαζόμενοι στο σημείο.

Στη συνέχεια, αφού βγήκε από την είσοδο, επέστρεφε και άρχισε να φωνάζει «να πληρώσουν, να πληρώσουν όλοι!», ζητώντας να αποδοθούν οι ευθύνες για το τραγικό δυστύχημα.«Οκτώ με εννέα άτομα προσωπικό έχασαν τη ζωή τους και μία φίλη μου, καθαρίστρια, ευτυχώς τραυματίστηκε μόνο. Εγώ μπορεί να μην ήμουν μέσα, αλλά τι θα γίνει με όλους τους άλλους που χάθηκαν; Τι θα γίνει με τα παιδιά;», είπε η κυρία Γεωργία, αγανακτισμένη.

Πηγή: Voriagr

Hot this week

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Βγαίνει στους δρόμους για έλεγχο αλκοόλ και ναρκωτικών ουσιών-85 οδηγοί υπό την επήρεια αλκοόλης

Ένα από τα βασικά ζητήματα που καλείται να αντιμετωπίσει...

ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ: 69 περιστατικά που προκλήθηκαν από νεαρά άτομα σε ένα 24ωρο

Σε 69 περιστατικά πυρκαγιών, τα οποία αποδίδονται σε ενέργειες...

13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ: Πράξεις χωρίς νόημα και επικίνδυνη ανοησία – Τα καμένα ποιος θα τα μαζέψει;

Ένα «άτυπο» ραντεβού φαίνεται πως είχε δοθεί και φέτος...

METAXAS SINCE 1963: Γιόρτασε τον έναν χρόνο λειτουργίας – Ποιους είδαμε

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους λειτουργίας του νέου...

Topics

ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ: 69 περιστατικά που προκλήθηκαν από νεαρά άτομα σε ένα 24ωρο

Σε 69 περιστατικά πυρκαγιών, τα οποία αποδίδονται σε ενέργειες...

METAXAS SINCE 1963: Γιόρτασε τον έναν χρόνο λειτουργίας – Ποιους είδαμε

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους λειτουργίας του νέου...

ΝΑΤΑΣΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: Ταξίδι στο Ντουμπάι για το λανσάρισμα της νέας συλλογής κοσμημάτων

Η Κύπρια σχεδιάστρια Νατάσα Χριστοδούλου ταξίδεψε πρόσφατα στο Ντουμπάι,...

Related Articles

Popular Categories