NIKOΛΑΣ ΦΙΛΗΤΑ: Το τελευταίο αντίο του Κύπριου ερμηνευτή-«Ό,τι έζησα στα χρόνια της οργής/λογαριασμό δεν δίνω σε κανέναν»-(Φώτο)

Φίλοι και συγγενείς θα πουν το τελευταίο αντίο στον Νικόλα Φιλήτα, τον αγαπημένο ερμηνευτή, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 30 Ιανουαρίου.

Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου και η οικογένεια επιθυμεί όπως η ταφή γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο. Η οικογένεια δεν θα δεχτεί συλλυπητήρια, ούτε εισφορές.

Να θυμίσουμε, ότι ο δημοφιλής μουσικός, κύριος συντελεστής του συγκροτήματος Prospectus, έσβησε στον ύπνο του «προδωμένος» από την καρδιά του. Σε μια συγκινητική ανάρτησή το συγκροτήματος που τόσο πολύ αγάπησε δημοσίευσε και παλιότερα λόγια από τον ίδιο.

Hot this week

ΤΡΟΟΔΟΣ: Ξεκίνησε η πρώτη χιονόπτωση – Οδηγοί ανεβαίνουν με ακατάλληλα οχήματα (Βίντεο)

Στα λευκά αρχίζει να ντύνεται το Τρόοδος, καθώς οι...

ΛΑΡΝΑΚΑ: Υπό τριήμερη κράτηση 38χρονος για επίθεση-Η ανακοίνωση των Ενωμένων Κυπρίων Κυνηγών

Υπό τριήμερη κράτηση τέθηκε την Κυριακή από το Επαρχιακό...

Topics

CYPRUS DIASPORA FORUM 2026: Παρουσίαση της συλλογής Cypriot Silk Stories στην τελετή έναρξης στη Λεμεσό

Με μια παρουσίαση που αναμένεται να τραβήξει τα βλέμματα,...

Related Articles

Popular Categories