KAIΡΟΣ: Φθινοπωρινή η σημερινή ημέρα-Σκόνη στην ατμόσφαιρα

Φθινοπωρινή είναι η σημερινή ημέρα με ασθενή χαμηλή πίεση που αναμένεται να επηρεάσει πρόσκαιρα την περιοχή, μέχρι και το βράδυ της Τετάρτης. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήματα σκόνη, της οποίας οι συγκεντρώσεις την Τετάρτη και την Πέμπτη αναμένεται να είναι αυξημένες.

Σήμερα, αρχικά θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες, κυρίως μέσες νεφώσεις, που δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές. Σταδιακά όμως, θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τον καιρό να καθίσταται τοπικά κυρίως συννεφιασμένος, ενώ αναμένεται να πέσουν τοπικές βροχές ή και καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά, σε ορισμένες περιοχές του εσωτερικού, στα νότια και ανατολικά παράλια. Σε καταιγίδα, οι άνεμοι είναι δυνατόν να ενισχύονται και να μεταβάλλονται. Από αργά το απόγευμα ο καιρός αναμένεται να βελτιωθεί.

Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και τοπικά μεταβλητοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη και σταδιακά στα ανατολικά και στα νότια παράλια λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 28 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 26 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 27 στα βόρεια παράλια και γύρω στους 18 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια μέχρι νοτιοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη αλλά τοπικά στα ανατολικά παράλια θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 15 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 18 στα παράλια και γύρω στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη, νεφώσεις που θα αναπτυχθούν από το μεσημέρι και μετά, ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως σε δυτικές και νότιες ορεινές περιοχές. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ωστόσο αυξημένες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη ελαφρά βροχή στα ορεινά. Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει σταδιακά μικρή πτώση. Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει σταδιακά μικρή πτώση.

Hot this week

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ ΣΤΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Δύο συλλήψεις για την επίθεση στον 21χρονο – Μάχη για τη ζωή του

Σε δύο συλλήψεις, ενός 24χρονου και ενός 21χρονου, προχώρησε...

ΝΤΙΜΗΣ ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: Το τελευταίο «αντίο» δεν θα είναι μαύρο – Η ξεχωριστή επιθυμία της οικογένειας

Με έναν τρόπο που ταιριάζει απόλυτα στον άνθρωπο που...

Η BPW Κύπρου γιορτάζει τα 96 χρόνια από την ίδρυση της BPW International

Σε ένα κλίμα γιορτής, συγκίνησης και δυνατής συναδελφικότητας πραγματοποιήθηκε...

Topics

Η BPW Κύπρου γιορτάζει τα 96 χρόνια από την ίδρυση της BPW International

Σε ένα κλίμα γιορτής, συγκίνησης και δυνατής συναδελφικότητας πραγματοποιήθηκε...

ΤΑ ΤΕΡΠΙΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ: Από τη ζέστη… στις βροχές και πάλι πίσω

Με τον υδράργυρο να ανεβαίνει και τις βροχές να...

Τα Wet Glam ετοιμάζουν ένα εντυπωσιακό φινάλε για τον Σεπτέμβριο

Μετά από ένα καλοκαίρι γεμάτο ξεχωριστές εμφανίσεις και αξέχαστα...

Related Articles

Popular Categories