24.8 C
Nicosia
Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΑΝΔΡΕΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥ: Η συγγνώμη του πατέρα του μικρού Λούκα-«Ο αγώνας για ενημέρωση...

ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥ: Η συγγνώμη του πατέρα του μικρού Λούκα-«Ο αγώνας για ενημέρωση δεν σταματά έως ότου εξαφανιστεί ο καρκίνος»

-

Με μια συγκινητική ανάρτηση, ο πατέρας του Λούκα Σταύρου, Ανδρέας η οποία ραγίζει ζητά συγγνώμη από όλα τα παιδιά και τους ενήλικες που νοσούν από καρκίνο, ψάχνοντας στο παγκόσμιο αρχείο εθελοντών δοτών για τους δικό τους συμβατό δότη μυελού των οστών.

«Κυριακή της Συγνώμης σήμερα και θέλω να ζητήσω συγνώμη σε όλα τα παιδιά και τους ενήλικες που νοσούν και ψάχνουν στο εθνικό και παγκόσμιο αρχείο εθελοντών δοτών για τον δικό τους συμβατό δότη μυελού των οστών, για αυτόν που θα τους χαρίσει μία δεύτερη ευκαιρία ζωής και δεν βρίσκουν! Ο αγώνας για ενημέρωση δεν σταματά έως ότου εξαφανιστεί ο καρκίνος ή έως ότου όποιος χρειάζεται μεταμόσχευση μυελού των οστών να βρίσκει άμεσα τον συμβατό του δότη χωρίς καθυστέρηση καμιά!».

Όπως είναι γνωστό ο 10χρονος γιος του, Λουκάς εδώ και αρκετό διάστημα ψάχνει το δικό του συμβατό δότη μυελού των οστών ώστε ο μικρός μαχητής γυρίσει πίσω στην κανονικότητα και στην ζεστή αγκαλιά των γονιών και των αδελφών του.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: