ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΙΑΝΤΟΥ: H απάντηση της που την συγκρίνουν με την Εβελίνα Παπούλια (Φωτό)

Τη δική της απάντηση έδωσε η Αφροδίτη Λιάντου η πρωταγωνίστρια της σειράς «Η Γη της Ελιάς» σε όσους την συγκρίνουν με την μητέρα της, ηθοποιό Εβελίνα Παπούλια.

Η πρωταγωνίστρια της Γης της Ελιάς, σε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε στο Down Town Kύπρου ανέφερε ότι η μητέρα της δεν έπαιξε καθοριστικό ρόλο για να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί με την υποκριτική.

 «Όχι, καθόλου. Το συζητήσαμε σαφώς, αλλά ποτέ δεν ήταν παρεμβατική. Μου είπε ότι εμπιστεύεται πολύ τον Αντρέα, πως εκείνος ξέρει τη δουλειά και μου είπε ακόμα πως θα ήταν ένα ωραίο ξεκίνημα. Την τελική απόφαση την πήρα μόνη μου, χωρίς να το σκεφτώ ιδιαίτερα». Η ίδια συμβουλεύτηκε την μητέρα της όσον αφορά τις τεχνικές συμβουλές πριν ακόμη ξεκινήσουν τα γυρίσματα ενώ μίλησε και για την μεταξύ τους σχέση.

«Ναι, κυρίως τεχνικές συμβουλές, πριν αρχίσουν τα γυρίσματα. Δεν ήξερα πώς να παίξω τις σκηνές που έχουν μέσα κλάμα. Δεν ήξερα πώς να το βγάλω. Οπότε απευθύνθηκα στην μητέρα μου, που είναι πολύ έμπειρη και μου εξήγησε. Πιο πολύ για τέτοια την ρωτάω, για τα τεχνικά που χρειάζομαι κάποιες οδηγίεςΠλέον είμαστε κυρίως φίλες και δεν έχουμε την τυπική σχέση μητέρας-παιδιού, που είχαμε κάποτε. Από τότε που έφυγα για το Λονδίνο είμαστε φίλες καλές και δεν ίσχυσε τόσο ο κανόνας μαμά-κόρη».

Η ταλαντούχα ηθοποιός απάντησε όμως και σε σχετική ερώτηση στην οποία την συγκρίνουν με την μητέρα της.

«Μα, το κάνουν ήδη. Εγώ θέλω να πω ότι θέλω να της μοιάσω έστω και στο ελάχιστο. Θαυμάζω που είναι τόσο γενναιόδωρη, τόσο δοτική με τους ανθρώπους και τόσο εκφραστική. Η μητέρα μου είναι ο άνθρωπος που θα έρθει ξαφνικά και θα σου κάνει μία μεγάλη αγκαλιά. Εγώ δεν το έχω αυτό, δεν εκφράζομαι τόσο πολύ, είμαι πιο συγκρατημένη. Αν σε δει στεναχωρημένο θα έρθει, θα ασχοληθεί με το πρόβλημά σου και θα είναι δίπλα σου. Τη θαυμάζω πάρα πολύ και δεν με στεναχωρεί καθόλου που μας συγκρίνουν».

Hot this week

ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ: Μαζικές εκδηλώσεις και πορείες σε όλες τις επαρχίες -(Βίντεο-Φώτο)

Σε παγκύπριο επίπεδο τιμήθηκε σήμερα η Εργατική Πρωτομαγιά, με...

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σύγκρουση μοτοσικλέτας με αυτοκίνητο στην οδό Πάφου – Ένας τραυματίας -(Bίντεο)

Τροχαίο ατύχημα με εμπλοκή μοτοσικλέτας και επιβατικού οχήματος σημειώθηκε...

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ο Δημήτρης Σεϊτανής φροντίζει ορφανά καναρινάκια-(Βίντεο)

Μια ιδιαίτερα τρυφερή στιγμή μοιράστηκε στα κοινωνικά δίκτυα, ο...

ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ: Μια ιδέα που αλλάζει, ένα χάσμα που μεγαλώνει

Η Εργατική Πρωτομαγιά δεν είναι απλώς μια αργία για...

Topics

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σύγκρουση μοτοσικλέτας με αυτοκίνητο στην οδό Πάφου – Ένας τραυματίας -(Bίντεο)

Τροχαίο ατύχημα με εμπλοκή μοτοσικλέτας και επιβατικού οχήματος σημειώθηκε...

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ο Δημήτρης Σεϊτανής φροντίζει ορφανά καναρινάκια-(Βίντεο)

Μια ιδιαίτερα τρυφερή στιγμή μοιράστηκε στα κοινωνικά δίκτυα, ο...

ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ: Μια ιδέα που αλλάζει, ένα χάσμα που μεγαλώνει

Η Εργατική Πρωτομαγιά δεν είναι απλώς μια αργία για...

ΚΑΙΡΟΣ: Έρχονται βροχές και καταιγίδες μέχρι τη Δευτέρα – Πτώση θερμοκρασίας και σκόνη στην ατμόσφαιρα

Βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες αναμένονται από σήμερα μέχρι και...

ΦΕΙΔΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ: Παντρεύτηκε την αγαπημένη του Στυλιάνα ο Κύπριος Ευρωβουλευτής-(Φώτο)

Ο Φειδίας Παναγιώτου παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του,...

Related Articles

Popular Categories