ΘΑΛΕΙΑ ΜΑΤΙΚΑ: AΛΛΗ ΜΙΑ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΣΠΑΖΕΙ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΤΗΣ-«ΕΧΩ ΥΠΟΣΤΕΙ ΣΑΔΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΠΟ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ»

Την τύχη να δουλεύει στο σίριαλ «8 λέξεις» είχε η Θάλεια Ματίκα και γι’ αυτό τον λόγο δεν βίωσε σε μεγάλο βαθμό την πρώτη καραντίνα αλλά σε πιο ήπια κατάσταση, γιατί ταξίδευσε από την Αθήνα στην Κύπρο μίλησε η γνωστή ηθοποιός ενώ παραδέχτηκε ότι όλη αυτή η κατάσταση την έχει επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό. Παράλληλα, η ηθοποιός μίλησε για την κακοποιητική συμπεριφορά που έχει υποστεί από σκηνοθέτη.

Η Θάλεια Ματίκα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μίλησε για τον σύζυγό της, Τάσο Ιορδανίδη, το κίνημα #Metoo και εξομολογήθηκε και η ίδια υπέστη κακοποιητικές συμπεριφορές από σκηνοθέτη. Η περιγραφή της, μάλιστα ήταν συγκλονιστική, καθώς ανέφερε πως έχει δεχτεί «σαδιστική συμπεριφορά» σε πρόβα.

 «Άκουσα πράγματα που δεν μπορώ να φανταστώ για ανθρώπους που γνώριζα. Αυτό που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι ότι ο δρόμος που άνοιξε η Σοφία Μπεκατώρου είναι πολύ σημαντικός. Ο χώρος του θεάτρου είναι ένας από τους πολλούς χώρους που συμβαίνουν τέτοια γεγονότα. Οι άνθρωποι που κατηγορήθηκαν, ένας από αυτούς, παρότι είναι προβεβλημένοι και με εξουσία, δεν βγήκε δημόσια και με σθένος να ζητήσει συγγνώμη και να παραδεχθεί τα λάθη του. Βγες, φόρα παντελόνια και τοποθετήσου. Αρρωστήσαμε με τις αποκαλύψεις και όσα ακούσαμε. Αυτοί που κατηγορούνται δεν αρρώστησαν; Δεν αναρωτήθηκαν τι έχουν κάνει και τι έχει συμβεί;. Ο κακοποιητής θα είναι πάντα κακοποιητής, οι σαδιστές…Ο κακοποιητής συνήθως έχει εξουσία και εάν όλοι μαζί μπορεί να περιθωριοποιεί αυτός ο άνθρωπος… Είναι δύσκολο έναν τέτοιο άνθρωπο να τον βάλεις στον ίσιο δρόμο. Το να μη φοβόμαστε να μη μιλήσουμε, θα μπορέσει να περιθωριοποιεί αυτούς τους ανθρώπους» πρόσθεσε.

Η ίδια αποκάλυψε ότι έχει υποστεί κακοποιητική συμπεριφορά από σκηνοθέτη «Έχω υποστεί κακοποιητικές συμπεριφορές από σκηνοθέτη. Βίωσα σαδιστική συμπεριφορά στην πρόβα. Ήταν εφιαλτική εμπειρία για μένα. Είναι πολύ αρρωστημένο. Δεν με ενδιαφέρει το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα καθόλου. Προτιμώ σχέσεις, αγάπης, αξιοπρέπειας και σεβασμού. Πολύ ωραία η κίνηση του #metoo, αλλά πρέπει η Πολιτεία να θεσπίσει κάποια μέτρα, όπως η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση. Και να υπάρχουν και δομές για να υποστηριχθούν οι γυναίκες που βιώνουν κακοποίηση στο σπίτι τους. Ο καθένας που μεγαλώνει παιδιά θα πρέπει να αποφεύγει οποιονδήποτε ρατσιστικό σχόλιο» ανέφερε.

Hot this week

ΧΑΜΟΣ ΣΤΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Πλημμύρισε η Μακεδονίτισσα – Νερά μπήκαν σε υποστατικά (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε πλήρη κινητοποίηση βρίσκεται η Πυροσβεστική Υπηρεσία, καθώς οι...

ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΩΔΕΙΣ ΒΡΟΧΕΣ: Στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας–Λεμεσού – Περιορισμένη ορατότητα σε Κόρνο και Κοφίνου

Καταρρακτώδεις βροχές σημειώνονται αυτή την ώρα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας–Λεμεσού,...

ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ LIKE ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ SCROLLING;: Η μεγάλη δίκη που μπορεί να αλλάξει Facebook και Instagram

Μια δικαστική μάχη που μπορεί να αλλάξει τον τρόπο...

VIRAL: Μικρά «Χελωνονιντζάκια» σε παραλία – «Eίμαστε πολύ τυχεροί που τα είδαμε»-(Βίντεο)

Ένα όμορφο και σπάνιο θέαμα είχαν την ευκαιρία να...

Topics

ΧΑΜΟΣ ΣΤΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Πλημμύρισε η Μακεδονίτισσα – Νερά μπήκαν σε υποστατικά (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε πλήρη κινητοποίηση βρίσκεται η Πυροσβεστική Υπηρεσία, καθώς οι...

ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΩΔΕΙΣ ΒΡΟΧΕΣ: Στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας–Λεμεσού – Περιορισμένη ορατότητα σε Κόρνο και Κοφίνου

Καταρρακτώδεις βροχές σημειώνονται αυτή την ώρα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας–Λεμεσού,...

Related Articles

Popular Categories