Νέα εικόνα αποκτούν σταδιακά οι παραλίες της Λεμεσού, καθώς ο Δήμος προχωρεί σε παρεμβάσεις που στόχο έχουν να αναβαθμίσουν το παραλιακό μέτωπο της πόλης.
Για πρώτη φορά, ο Δήμος Λεμεσού απέκτησε ειδικό μηχάνημα καθαρισμού άμμου, το οποίο θα χρησιμοποιείται σε καθημερινή βάση για τη φροντίδα και καθαριότητα των παραλιών. Παράλληλα, συνεχίζονται οι δενδροφυτεύσεις κατά μήκος της παραλιακής ζώνης, με περισσότερα από 1.300 δέντρα να έχουν ήδη φυτευτεί, ενισχύοντας το πράσινο και βελτιώνοντας την αισθητική της περιοχής.

Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Λεμεσού, Κάτση Δήμο, οι αλλαγές που βρίσκονται σε εξέλιξη αναμένεται να μεταμορφώσουν σημαντικά την εικόνα της πόλης τα επόμενα χρόνια. «Σε δύο με τρία χρόνια, η παραλιακή ζώνη της Λεμεσού δεν θα αναγνωρίζεται. Η αισθητική της, το πράσινο και η συνολική εικόνα της θα αποτελούν σημείο αναφοράς για ολόκληρη την Κύπρο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Οι εργασίες αποτελούν μέρος του ευρύτερου σχεδιασμού για αναβάθμιση του παραλιακού μετώπου, με έμφαση στην καθαριότητα, το πράσινο και τη βελτίωση των δημόσιων χώρων που χρησιμοποιούν καθημερινά κάτοικοι και επισκέπτες.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:


