ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: Από τα δημοσιογραφικά γραφεία στα βουλευτικά έδρανα- (Βίντεο)

Ένας από τους υποψηφίους που ξεχώρισε μέσα από τη δημοσιογραφική του πορεία ετοιμάζεται πλέον να μεταφέρει την εμπειρία και το αποτύπωμά του στα έδρανα της Βουλής. Ο Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, με μακρά παρουσία στα δημοσιογραφικά γραφεία, μπαίνει στη νέα αυτή πολιτική διαδρομή με στόχο, όπως ο ίδιος σημειώνει, να συνεχίσει τον αγώνα του με πράξεις, θέσεις και συγκεκριμένες προτάσεις.

Με λόγια γεμάτα συναίσθημα και ευγνωμοσύνη, ο Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου στέλνει το δικό του μήνυμα μετά τη στήριξη που έλαβε, τονίζοντας πως η εμπιστοσύνη του κόσμου δεν είναι δεδομένη αλλά «δανεική» και πρέπει να επιστρέφεται καθημερινά με δουλειά και συνέπεια.Ο ίδιος δεσμεύεται πως, παρά τη νέα πολιτική του πορεία, θα παραμείνει προσγειωμένος και πιστός στις αρχές του, κρατώντας χαμηλούς τόνους και υψηλή αίσθηση ευθύνης απέναντι σε όσους τον εμπιστεύτηκαν.

Ιδιαίτερη συγκινησιακή φόρτιση προκαλεί η αναφορά του στον καθηγητή πατέρα του, Ανδρέα από το Ακάκι, ο οποίος έχει φύγει από τη ζωή εδώ και είκοσι χρόνια. Ο ίδιος εκφράζει την πεποίθηση ότι ο πατέρας του θα ήταν περήφανος για την πορεία και τις επιλογές του σήμερα, σε μια στιγμή που συνδυάζει πολιτική διαδρομή και προσωπική μνήμη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Hot this week

ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΙ: Βιντεοκλήσεις-παγίδες με ψεύτικους αστυνομικούς – Εξαπατήθηκε 52χρονος

Η Αστυνομία Κύπρου προειδοποιεί το κοινό για νέα μορφή...

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Νέες αναβαθμισμένες υπηρεσίες ψυχικής υγείας και υποστηριζόμενης απασχόλησης από τον ΟΚΥπΥ

Η νέα Μονάδα Εργασιακής Αποκατάστασης στη Λευκωσία σηματοδοτεί μια...

ΣΤΑΛΩ ΗΛΙΑ: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ τις στιγμές μας…» – Η τελευταία φωτογραφία με την κουμπαρά της Γωγώ Μαστροκώστα

Με ένα βαθιά συγκινητικό μήνυμα αποχαιρετά τη Γωγώ Μαστροκώστα...

25 ΜΑΪΟΥ: Ένα παιδί εξαφανίζεται κάθε δύο λεπτά στην Ευρώπη-Η εικόνα και τα δεδομένα για την Κύπρο

Η 25η Μαΐου είναι αφιερωμένη στη Διεθνής Ημέρα Εξαφανισμένων...

Topics

ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΙ: Βιντεοκλήσεις-παγίδες με ψεύτικους αστυνομικούς – Εξαπατήθηκε 52χρονος

Η Αστυνομία Κύπρου προειδοποιεί το κοινό για νέα μορφή...

200 ΚΙΘΑΡΕΣ: Mε την Γιώτα Νέγκα και την κιθαριστική Ορχήστρα Κύπρου

Η Κιθαριστική Ορχήστρα Κύπρου συμπράττει επί σκηνής με την...

ΤΡΑΪΑΝΟΣ ΔΕΛΛΑΣ: «Αγάπη μου, πέτα ψηλά, πήγαινε στο φως»-(Βίντεο)

Με μία βαθιά συγκινητική ανάρτηση, ο Τραϊανός Δέλλας αποχαιρέτησε...

Related Articles

Popular Categories