Σάββατο, 14 Μαρτίου, 2026
8.5 C
Cyprus

ZETA ΔΟΥΚΑ: ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΙΜΟΥΛΗΣ ΤΗΝ ΕΒΡΙΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΛΩΤΣΗΣΕ (βίντεο)

Με τρεμάμενη φωνή και με δάκρυα στα μάτια η Ζέτα Δούκα αποκάλυψε ότι ο Γιώργος Κιμούλης την έβρισε και την κλώτσησε στο θέατρο με συνέπεια όλη την θεατρική σεζόν να έχει υποστεί ψυχολογική και λεκτική βία.

Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” και ανέφερε ότι είχε υποστεί σωματική και λεκτική βία από τον σκηνοθέτη – ηθοποιό Γιώργο Κιμούλη κατά τη διάρκεια της παράστασης «Πιο κοντά», πριν από δεκατέσσερα χρόνια. «Όλη τη χρονιά που συνεργάστηκα μαζί του ήταν μια απίστευτης έντασης ψυχολογική και λεκτική βία, εντός και εκτός σκηνής, με εξάρσεις και περιστατικά θυμού, απαξίωσης και ειρωνείας. Έκανε τα πάντα για να με ταράξει επί σκηνής και εκτός σκηνής υπήρχαν περιστατικά λεκτικής βίας».

«Όλη τη χρονιά που συνεργάστηκα μαζί του ήταν μια απίστευτης έντασης ψυχολογική και λεκτική βία, εντός και εκτός σκηνής, με εξάρσεις και περιστατικά θυμού, απαξίωσης και ειρωνείας»

Με δάκρυα στα μάτια η ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι  την κλώτσησε και την έβρισε, ενώ ανέφερε ότι είχε αποφασίσει να κλείσει το θέατρο λόγω αυτών των συμπεριφορών, ωστόσο άλλαξε τη γνώμη της έπειτα από συνομιλία με τον επιχειρηματία του θεάτρου. «Έφτασα στο σημείο να θέλω να κλείσω το θέατρο αλλά έβαλα το φόβο μου κάτω με σκοπό να παραμείνει το έργο…».

Μιλώντας για την καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου η ίδια ανέφερε ότι το θέμα της αθλήτριας γράφει ιστορία και ελπίζει ότι θα το θυμούνται όλοι αυτό το περιστατικό. «Αυτό που έκανε η Σοφία άνοιξε ένας απίστευτος δρόμος για να μπορέσει στον κόσμο να μιλήσει. Ο κόσμος αλλάζει…Όλα αυτά είναι μια ιστορία που καθαρίζει το τοπίο…»

«Η σωματική και λεκτική βία έχει αντίστοιχη βαρύτητα με την σεξουαλική βία…».

Η Ζέτα Δούκα διευκρίνισε ότι τώρα είναι η ώρα για να μιλήσει για το δικό της περιστατικό. «Γιατί τώρα είναι η ώρα…Γιατί είναι η στιγμή, τώρα τα αυτιά ανοίγουν…Η σωματική και λεκτική βία έχει αντίστοιχη βαρύτητα με την σεξουαλική βία…». Για την ίδια αυτός ο άνθρωπος όπως ανέφερε δεν υπήρχε «Πρέπει να φτιάξουμε τον κόσμο για τους νεαρότερους ηθοποιούς…εάν εμείς οι παλιότεροι πρέπει να μιλήσουμε για να προστατευτούμε τους νεότερους»

Η ίδια στην συνέντευξή της μίλησε για την νευρική ανορεξία που είχε βιώσει στην εφηβεία βοηθώντας πολλές γυναίκες να ξεπεράσουν το θέμα της «Όσον μεγαλώνω θέλω να εξιλεώνομαι και να φεύγω από το μικρόκοσμο μου. Μόνο έτσι πρέπει να πορευτούμε και είναι το σωστό. Ήθελα να μοιραστώ με τον κόσμο μια γνώση που μου έκανε καλό». Η γνωστή ηθοποιός παλιότερα είχε δώσει μια μεγάλη μάχη με την ανορεξία.

«Η απόφαση να κάνει μια γυναίκα ένα παιδί είναι δική της, αλλά ο πατέρας αποτελεί θεμέλιο λίθο στην απόφαση αυτή».

Παράλληλα, μίλησε για το ρόλο της ως μητέρα, ο οποίος πίστευε ότι δεν της ταιριάζει γιατί δεν ήθελε να κάνει οικογένεια. Γέννησε στα 40χρόνια της, και δεν το μετάνιωσε καθόλου αφού η μικρή της Θάλια είναι όλη της, η ζωή.  «Η απόφαση να κάνει μια γυναίκα ένα παιδί είναι δική της, αλλά ο πατέρας αποτελεί θεμέλιο λίθο στην απόφαση αυτή. Ο Μιχάλης ήρθε την κατάλληλη στιγμή στη ζωή μου, ο οποίος στάθηκε δίπλα μου. Ο Μιχάλης είναι ο πιο ευθύς άνθρωπος που γνώρισα στην ζωή μου».

Μετά την Θάλεια η ζωή της είναι διαφορετική «Έχει πάρει φόρα η ζωή μου, στα πράγματα που πρέπει να παρακολουθήσω και με αφορούν, έχω γίνει πιο υπεύθυνος άνθρωπος σε σχέση με τον κόσμο που θα της παραδώσω, έχω σταματήσει να φοβάμαι τόσο πολύ, έχω σταματήσει να δίνω σημασία στα λόγια ιδιαίτερα όσων δεν με γνωρίζουν, ενώ δεν με αφορούν πλέον οι μικρότητες, έχω μεγαλύτερη δύναμη…».

https://youtu.be/HmVPE_DY5Xc

Hot this week

ΚΙΤΡΙΝΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Κρύα η αποψινή νύχτα με βροχές και καταιγίδες – Πότε αναμένεται αλλαγή στον καιρό

Ο καιρός παρουσιάζει αισθητή μεταβολή, με τη θερμοκρασία να...

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Ο Δήμος Στροβόλου σε ετοιμότητα για έντονες βροχοπτώσεις-Πλημμυρισμένοι δρόμοι-(Βίντεο)

Ισχυρές βροχοπτώσεις πλήττουν τις τελευταίες ώρες ολόκληρη την Κύπρο,...

890 ΕΚΑΤ.ΔΟΛΑΡΙΑ: Τα ποσά που θα μπορούσαν να δαπανηθούν για σχολεία, νοσοκομεία και κοινωνική πρόνοια

Έντονο ενδιαφέρον, πέρα από τις ανθρωπιστικές συνέπειες, προκαλεί και...

ΠΡΟΣΟΧΗ: Περιορισμένη ορατότητα λόγω ομίχλης σε Παλαιχώρι – Αγρό

Ομίχλη παρατηρείται αυτή την ώρα στις ορεινές περιοχές Παλαιχωρίου...

Topics

890 ΕΚΑΤ.ΔΟΛΑΡΙΑ: Τα ποσά που θα μπορούσαν να δαπανηθούν για σχολεία, νοσοκομεία και κοινωνική πρόνοια

Έντονο ενδιαφέρον, πέρα από τις ανθρωπιστικές συνέπειες, προκαλεί και...

ΠΡΟΣΟΧΗ: Περιορισμένη ορατότητα λόγω ομίχλης σε Παλαιχώρι – Αγρό

Ομίχλη παρατηρείται αυτή την ώρα στις ορεινές περιοχές Παλαιχωρίου...

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ-ΓΙΩΡΓΟΣ: Συγκινητική βοήθεια από αστυνομικούς σε μητέρα με βρέφος

Μια δύσκολη και αγχωτική στιγμή βίωσε μια μητέρα με...

ΤΙΜΙΑ ΚΑΡΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ: Έφθασε στην Κύπρο-Πλήθος πιστών προσκυνά στην Πάνω Δευτερά

Η Τίμια Κάρα της Αγίας Ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Μαρίνης έφτασε...

Related Articles

Popular Categories