ΕΙΧΑΝ ΑΓΙΟ: Σύγκρουση οχημάτων και φωτιά στη Μοσφιλωτή

Γλίτωσαν τα χειρότερα γύρω στις 2:20 τα ξημερώματα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού–Λευκωσίας, στο ύψος της Μοσφιλωτής, όταν σοβαρό τροχαίο ατύχημα κατέληξε χωρίς τραγωδία, παρά τη σύγκρουση οχημάτων και την εκδήλωση φωτιάς.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, 31χρονος οδηγός, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και προσέκρουσε επανειλημμένα στο δεξί και αριστερό κιγκλίδωμα του δρόμου, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να ακινητοποιηθεί στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας.

Ο 31χρονος κατέβηκε από το όχημά του, άναψε τα φώτα κινδύνου και μετακινήθηκε στο ενδιάμεσο κενό μεταξύ των δύο λωρίδων του αυτοκινητοδρόμου. Λίγο αργότερα, όχημα που οδηγούσε 20χρονος, με συνοδηγό επίσης 20 ετών, και κινούνταν στη δεξιά λωρίδα, συγκρούστηκε με το ακινητοποιημένο αυτοκίνητο του 31χρονου. Από τη σύγκρουση ξέσπασε φωτιά στο όχημα των δύο νεαρών.

Οι επιβαίνοντες κατάφεραν να εξέλθουν από τα οχήματα πριν από την άφιξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Το αυτοκίνητο των δύο 20χρονων καταστράφηκε ολοσχερώς από τη φωτιά. Οι δύο νεαροί τραυματίστηκαν ελαφρά και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Τμήμα Α΄ Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, ενώ ο 31χρονος δεν χρειάστηκε νοσηλεία.Στους οδηγούς διενεργήθηκε έλεγχος αλκοόλης, με αρνητική ένδειξη.

Τις εξετάσεις για τα αίτια του τροχαίου συνεχίζει ο Αστυνομικός Σταθμός Πέρα Χωρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Hot this week

ΘΗΛΑΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ: Τι απαντά η Επίτροπος και τι προβλέπει τελικά ο νόμος

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση της...

ΝΑΥΑΓΙΟ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ: Βίντεο που κατέγραψε και έστειλε αγνοούμενος στην οικογένειά του -(Βίντεο)

Νέες εικόνες από τις τελευταίες στιγμές πριν από το...

ΣΙΑΤΛ: 13χρονη πούλησε σπάνια κάρτα με το viral ρακούν για 20.100 δολάρια – Η απρόσμενη ιστορία πίσω από τη δημοπρασία

Μια 13χρονη από την περιοχή του Σιάτλ στάθηκε ιδιαίτερα...

Topics

ΝΙΚΑΙΑ: Πλήθος κόσμου στην Αγία Τριάδα για την αγρυπνία του Γιώργου Μαζωνάκη

Από νωρίς το απόγευμα άρχισε να αυξάνεται η προσέλευση...

ΚΥΠΡΟΣ: 38άρια και υψηλή υγρασία – Πού καταγράφηκε το 70% σήμερα-Η θερμοκρασία τις επόμενες ημέρες

Υψηλές θερμοκρασίες αλλά και αισθητή υγρασία καταγράφηκαν σήμερα σε...

Related Articles

Popular Categories