Η 17χρονη Αλίκη Νικολάου, που άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο, υπήρξε δραστήριο μέλος της τοπικής κοινότητας του Ιδαλιού και ενεργή προσωπικότητα, αγαπητή σε όλους όσους την γνώρισαν.
Η συμμετοχή της στην τοπική μπάντα και η αφοσίωσή της σε δραστηριότητες της περιοχής την καθιστούσαν παράδειγμα νέας με ζωντάνια και προσφορά. Η κηδεία της νεαρής κοπέλας θα τελεστεί αύριο Τετάρτη, 3 Δεκεμβρίου, στις 14:00, στον Ιερό Ναό Αγίου Επιφανίου στα Λύμπια, ενώ η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο της Νήσου.

Υπενθυμίζεται ότι η 17χρονη έχασε τη ζωή της όταν το όχημα στο οποίο επέβαινε με τέσσερα ακόμη άτομα ανατράπηκε στον δρόμο της Κοφίνου. Για τον απεγκλωβισμό των νεαρών χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Σε ένδειξη πένθους, το προγραμματισμένο για αύριο περιφερειακό γλέντι της ΕΔΟΝ στο Πέρα Χωριό ακυρώνεται. Επίσης, η εκδήλωση αλληλεγγύης για τον Παλαιστινιακό Λαό με γκράφιτι στο γήπεδο του Άδωνη Ιδαλίου αναβάλλεται για το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου, ώρες 14:00–17:00.

Σε ανακοίνωση της, η ΕΔΟΝ Λευκωσίας-Κερύνειας αναφέρει: «Ως ΕΔΟΝ, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια της πολυαγαπημένης μας Αλίκης Νικολάου. Η απώλεια της 17χρονης Αλίκης στο θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα μάς έχει συγκλονίσει βαθύτατα».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:


