12.9 C
Nicosia
Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSKAMALA HARRIS: ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΜΩΒ ΣΥΝΟΛΟ EXΡΩΜΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΤΩΝ

KAMALA HARRIS: ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΜΩΒ ΣΥΝΟΛΟ EXΡΩΜΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΤΩΝ

-

Με πλατύ χαμόγελο και συγκίνηση η Kamala Harris ορκίστηκε πριν από λίγη ώρα, νέα αντιπρόεδρος της Αμερικής. Δίπλα της, φυσικά ήταν ο σύζυγός της Douglas Emhoff, o oποίος την έδωσε ένα φιλί όταν τελείωσε η ορκωμοσία.

Η νέα αντιπρόεδρος των ΗΠΑ μαζί με τον σύζυγό της, ο σύζυγός της Douglas Emhof

Η νέα αντιπρόεδρος των ΗΠΑ φορούσε ένα μωβ σύνολο δύο έχρωμων σχεδιαστών. Πρόκειται όπως μετέδωσε το CNN, για τον Christopher John Rogers και τον Sergio Hudson, οι οποίοι σχεδίασαν τις επιλογές της για το outfit της ορκωμοσίας.  

Η επιλογή του Christopher John Rogers -αγαπημένου και της Michelle Obama – δεν αποτελεί μεγάλη έκπληξη. Πρόκειται για έναν πρωτοποριακό σχεδιαστή, νικητή του βραβείου CFDA που λατρεύει τα έντονα χρώματα και δημιουργεί ογκώδεις σιλουέτες. Ο άλλος σχεδιαστής, ο Sergio Hudson δημιουργεί ρούχα που αποπνέουν δύναμη και σεξουαλικότητα, διατηρώντας παράλληλα την αίσθηση της κομψότητας και ποιότητας.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διευθύντρια απομάκρυνε καθηγητή με κινητικά προβλήματα λόγω μπούλιγκ που δέχονταν...

Απαράδεκτο περιστατικό σημειώθηκε σε Γυμνάσιο της Λευκωσίας, όπου διευθύντρια Μέσης Εκπαίδευσης φέρεται να απομάκρυνε θεολόγο καθηγητή-αντικαταστάτη με κινητικά προβλήματα, έπειτα από περιστατικά μπούλινγκ σε...