22 C
Nicosia
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWS20ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ: Αγώνας κατά των ναρκωτικών- Ποιοι θα αγωνιστούν στέλνοντας...

20ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ: Αγώνας κατά των ναρκωτικών- Ποιοι θα αγωνιστούν στέλνοντας το μήνυμα «Στόχος μας η ζωή, και όχι η ζωή μας στόχος»-(Βίντεο-Φώτο)

-

Για άλλη μια χρονιά, ο Όμιλος Παλαιμάχων Λευκωσίας αφιερώνει τους ποδοσφαιρικούς του αγώνες στον αγώνα κατά των εξαρτησιογόνων ουσιών, στέλνοντας το ηχηρό μήνυμα: «Στόχος μας η ζωή, και όχι η ζωή μας στόχος».

Το 20ο Ετήσιο Ποδοσφαιρικό Τουρνουά Παλαιμάχων ΟΠΑΠ – Ομίλου Λευκωσίας, θα διεξαχθεί αύριο Τετάρτη 16 Οκτωβρίου στις 5.30 στο βοηθητικό γήπεδο του ΓΣΠ (αρ. 2), αποτελεί μια ακόμη σημαντική πρωτοβουλία που προάγει την ευαισθητοποίηση του κοινού για την πρόληψη και αντιμετώπιση της μάστιγας των ναρκωτικών.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: MΑΡΙΟΣ ΠΑΠΑΚΥΠΡΙΑΝΟΥ

Ο Ηρακλής Μαυρομμάτης, ο Δρ. Νίκος Σατσιάς, ο Μιχάλης Δαμιανός, ο Σταύρος Σταυρινίδης και ο Δρ. Χρίστος Μηνά

Η συμμετοχή ιστορικών ομάδων, όπως η ΟΜΟΝΟΙΑ, ο ΑΠΟΕΛ, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, καθώς και ο Σύνδεσμος Διαιτητών Κύπρου (ΣΔΚ), επιβεβαιώνει τη δύναμη του αθλητισμού ως μέσο για τη διάδοση κοινωνικών μηνυμάτων και την ενίσχυση των προσπαθειών για μια υγιή και ασφαλή κοινωνία.

Ο Παύλος Παπαπαύλου ο Τάκης Παπέτας, ο Δρ. Νίκος Σατσιάς και ο Κώστας Σαξιατές

Ο Ηρακλής Μαυρομμάτης και η Μαρία Σταματάρη

Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, με τη συνεχή στήριξή τους σε αυτή την πρωτοβουλία, αποτελούν φωτεινά παραδείγματα για τις νέες γενιές, προωθώντας την υγιή διαβίωση και την απομάκρυνση από τους κινδύνους των εξαρτήσεων.

Ο Χριστόφορος Χριστοφόρου ο οποίος παρουσίασε την διάσκεψη Τύπου

Το τουρνουά διεξάγεται υπό την αιγίδα του Υπουργού Υγείας και τελείται σε συνεργασία με τον Παγκύπριο Αντιναρκωτικό Σύνδεσμο, καθώς και με την υποστήριξη του Δήμου Στροβόλου. Το μήνυμα της διοργάνωσης, «Στόχος μας η ζωή, και όχι η ζωή μας στόχος», αναδεικνύει τη σημασία της πρόληψης των εξαρτήσεων και της προώθησης υγιών προτύπων για τη νεολαία.

«Στόχος μας η ζωή, και όχι η ζωή μας στόχος»

Σε χθεσινή διάσκεψη Τύπου στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Στροβόλου, προσωπικότητες από τον αθλητικό και κοινωνικό χώρο έδωσαν το παρόν τους, εκφράζοντας την αμέριστη στήριξή τους στον Παγκύπριο Αντιναρκωτικό Σύνδεσμο.

Ο Πέπης Ιακώβου ο Μιχάλης Χ’Πιερής και ο Κώστας Κάψος

Μεταξύ αυτών, παρευρέθηκαν ο Υπουργός Υγείας κ. Μιχάλης Δαμιανός, ο Δήμαρχος Στροβόλου κ. Σταύρος Σταυρινίδης, ο Πρόεδρος του Παγκύπριου Αντιναρκωτικού Συνδέσμου κ. Ηρακλής Μαυρομμάτης, ο Πρόεδρος του Ομίλου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών κ. Νίκος Σατσιάς, ο Πρόεδρος της Αρχής Αντιμετώπισης Εξαρτήσεων Δρ. Χρίστος Μηνά ,το μέλος του ΔΣ του ΚΟΑ Θεόδωρος Καυκαρίδης , ο Πρόεδρος του ΣΔΚ Γιώργος Παπουτσός, ο Επίτιμος Πρόεδρος του Ομίλου Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών κ.Πέπης Ιακώβου καθώς και εκπρόσωποι από τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού, τον Σύνδεσμο Διαιτητών Κύπρου και τις ομάδες που θα αγωνιστούν.

Ο Λάκης Χριστοδούλου ο Μάρκος Μάρκου και ο Χριστόφορος Χριστοφόρου

Στη διάρκεια της διάσκεψης, πραγματοποιήθηκε και η κλήρωση των ζευγαριών του τουρνουά, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να αναμετράται με τον ΣΔΚ (Σύνδεσμος Διαιτητών Κύπρου) και τον ΑΠΟΕΛ να αγωνίζεται απέναντι στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.

Ο Θεόδωρος Καυκαρίδης και η Χριστίνα Πελεκάνου

Οι παρευρισκόμενοι εξέφρασαν τη δέσμευσή τους να συνεχίσουν να στηρίζουν τέτοιες πρωτοβουλίες, υπογραμμίζοντας τη σημασία του αθλητισμού και της κοινωνικής ευαισθητοποίησης για την καταπολέμηση των εξαρτήσεων.

Ο πρόεδρος των Διαιτητών, Γιώργος Πάπουτσος

Το τουρνουά αυτό αποτελεί παράδειγμα του πώς ο αθλητισμός μπορεί να λειτουργήσει ως εργαλείο ενίσχυσης της πρόληψης κατά των ναρκωτικών, προωθώντας παράλληλα την υγιεινή ζωή και την κοινωνική αλληλεγγύη. Με σύνθημα «Στόχος μας η ζωή και όχι η ζωή μας στόχος», οι παλαίμαχοι αθλητές και οι υποστηρικτές του τουρνουά καλούν όλους να παρευρεθούν και να ενισχύσουν το μήνυμα του αγώνα.

Η Στάλω Μοσφίλη

Ο Σταύρος Σταυρινίδης ο Χριστόφορος Χριστοφόρου, ο Πέπης Ιακώβου και ο Θεόδωρος Καυκαρίδης

Ο Νίκος Πατίκης και ο Λάκης Χριστοδούλου

Ο καθένας συμβάλλει με το δικό του τρόπο για την μάστιγα των ναρκωτικών

Αύριο στο γήπεδο με το σύνθημα «Στόχος μας η ζωή, και όχι η ζωή μας στόχος»

Η συμμετοχή είναι σημαντική, καθώς όλοι μαζί μπορούμε να στείλουμε ένα ισχυρό μήνυμα κατά των ναρκωτικών. Ας κάνουμε όλοι μας τον στόχο της ζωής προτεραιότητα!

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΥΠΡΟΣ: Ψηλή θερμοκρασία – Βροχές αναμένονται από την Παρασκευή

Η θερμοκρασία συνεχίζει να παραμένει υψηλή, με το θερμόμετρο να φτάνει σήμερα πάνω από τους 30°C σε πολλές περιοχές. Ωστόσο το μεσημέρι και...