12.9 C
Nicosia
Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ: ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΙ Ο ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΤΕΝΙΣΤΑΣ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ: ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΙ Ο ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΤΕΝΙΣΤΑΣ

-

Ο διεθνούς φήμης αθλητής δεν ταξίδεψε στο Ντουμπάι για να παρευρεθεί σε χλιδάτο πάρτι κατά την παραμονή της πρωτοχρονιάς. Όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου η φωτογραφία του γνωστού τενίστα έκανε το γύρο του διαδικτύου να διασκεδάζει μαζί με γνωστά πρόσωπα της Ελλάδας, οι οποίοι ταξίδεψαν για να γιορτάσουν την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Όμως σύμφωνα με ellinikahoaxes.gr. ο ισχυρισμός ότι ο τενίστας πήγε εκεί για να γιορτάσει καταρρίπτεται. Ο ίδιος, προπονείται στο Ντουμπάι ήδη από τις 17 Δεκεμβρίου εν όψει ετήσιου τουρνουά που διεξάγεται στην Αυστραλία.

Η φωτογραφία που κυκλοφόρησε ανάμεσα σε άλλες ότι ο ίδιος μετέβη στο Ντουμπάι για να περάσει την Πρωτοχρονιά

Να επισημανθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Έλληνας πρωταθλητής κάνει την προετοιμασία του στο Ντουμπάι. Πιο συγκεκριμένα, σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Στέφανος Τσιτσιπάς δήλωσε πως το Ντουμπάι αποτελεί την τοποθεσία που επιλέγει κάθε χρόνο για να κάνει την προετοιμασία του.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρέθηκε στο κλαμπ. Ο ίδιος μένει στο Ντουμπάι από τις 17 Δεκεμβρίου, λόγω της προετοιμασίας του για το ετήσιο τουρνουά που διεξάγεται στην Αυστραλία
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διευθύντρια απομάκρυνε καθηγητή με κινητικά προβλήματα λόγω μπούλιγκ που δέχονταν...

Απαράδεκτο περιστατικό σημειώθηκε σε Γυμνάσιο της Λευκωσίας, όπου διευθύντρια Μέσης Εκπαίδευσης φέρεται να απομάκρυνε θεολόγο καθηγητή-αντικαταστάτη με κινητικά προβλήματα, έπειτα από περιστατικά μπούλινγκ σε...