22 C
Nicosia
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στη Λαϊκή Γειτονιά

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στη Λαϊκή Γειτονιά

-

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο Δήμος Λευκωσίας ανακοινώνει τη διοργάνωση του Χριστουγεννιάτικου χωριού στη Λαϊκή Γειτονιά, με θέμα «ένα παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο παραμύθι».

Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό θα λειτουργήσει από τις 22 Νοεμβρίου 2024 έως και τις 6 Ιανουαρίου 2025. Η Λευκωσία θα ντυθεί και φέτος γιορτινά, προσφέροντας μοναδικές στιγμές για μικρούς και μεγάλους.

Ο Δήμος καλεί τους ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν στην ανάπτυξη του Χριστουγεννιάτικου Χωριού με την υποβολή προτάσεων για τη λειτουργία των υποστατικών στη Λαϊκή Γειτονιά και για συμμετοχή στις Χριστουγεννιάτικες δράσεις και εκδηλώσεις που θα πραγματοποιούνται στις πλατείες και τα δρομάκια της περιοχής.

Η θεματική του χωριού θα μετατρέψει τη Λαϊκή Γειτονιά και την ευρύτερη περιοχή σε μια ονειρική χριστουγεννιάτικη συνοικία μέσα στα ιστορικά τείχη της Λευκωσίας, προσφέροντας ένα ταξίδι σε ένα παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο παραμύθι. Οι εκδηλώσεις θα προωθήσουν την τοπική ιστορία, παράδοση και πολιτιστική κληρονομιά, προσφέροντας χαλάρωση, επιμόρφωση και δημιουργική ψυχαγωγία.

Τα υφιστάμενα παραδοσιακά υποστατικά θα χρησιμοποιηθούν ως Χριστουγεννιάτικα σπιτάκια και εργαστήρια, όπου θα διοργανώνονται δράσεις για μικρούς και μεγάλους, με έμφαση στα έθιμα, τα τοπικά προϊόντα και την παράδοση.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν πληροφορίες για τις θεματικές, τις δραστηριότητες και το κόστος στην ιστοσελίδα του Δήμου Λευκωσίας στην ενότητα “Ανακοινώσεις”. Η πρόσκληση είναι ανοιχτή και για όσους επιθυμούν να ενοικιάσουν χώρους στη Λαϊκή Γειτονιά και τα γύρω δρομάκια της παλιάς πόλης.

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι η Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2024. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την Πολιτιστική Υπηρεσία του Δήμου στο τηλέφωνο 22797696 / 691.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΥΠΡΟΣ: Ψηλή θερμοκρασία – Βροχές αναμένονται από την Παρασκευή

Η θερμοκρασία συνεχίζει να παραμένει υψηλή, με το θερμόμετρο να φτάνει σήμερα πάνω από τους 30°C σε πολλές περιοχές. Ωστόσο το μεσημέρι και...