21.8 C
Nicosia
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΟΥΣΗΣ: Θρήνος για τον 26χρονο Έλληνα φοιτητή που έχασε τη ζωή...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΟΥΣΗΣ: Θρήνος για τον 26χρονο Έλληνα φοιτητή που έχασε τη ζωή του στην τρομοκρατική επίθεση στο Τελ Αβίβ-Τι λέει ο πατέρα του-(Βίντεο)

-

Θλίψη επικρατεί στην ελληνική κοινότητα με το άδικο θάνατο του Έλληνας φοιτητή αρχιτεκτονικής, o οποίος έχασε τη ζωή του σε τρομοκρατική επίθεση στο Τελ Αβίβ, στην περιοχή Γιάφα,

Οι τρομοκράτες άνοιξαν πυρ και επιτέθηκαν με μαχαίρια σε ανυποψίαστους πολίτες, με αποτέλεσμα τουλάχιστον 7 νεκρούς και 10 τραυματίες. Ο άτυχος νέος βρισκόταν στον σταθμό του τρόλεϊ, όπου και δέχθηκε την επίθεση.

Ο πατέρας του νεαρού, Δημήτρης Καρούσης, γνωστός καθηγητής νευρολογίας στο πανεπιστήμιο της Ιερουσαλήμ, σε βαθιά συναισθηματική φόρτιση, μίλησε αποκλειστικά στο ΕΡΤNews και την Κατερίνα Φάκα.

«Ο γιος μου, φοιτητής στο άνθος της ζωής του, πήγε να κάνει εργασία για την αρχιτεκτονική. Ήταν στον σταθμό του τρόλεϊ και τον σκότωσαν μέσα στον σταθμό στη Γιάφα, στο Τελ Αβίβ. Στις 19:00 πήγαν οι τρομοκράτες και τον πυροβόλησαν. Δεν είχαμε επαφή, γιατί δεν είχε μπαταρία στο κινητό του, και ήρθαν στις 12 το βράδυ εδώ από την αστυνομία και τον στρατό να μας ειδοποιήσουν», ανέφερε με σπασμένη φωνή.

Στη συνέχεια, ο κ. Καρούσης κατήγγειλε τη συνεχιζόμενη βία στην περιοχή, εκφράζοντας την απόγνωσή του:

«Θέλω να πω ότι είναι μια τρέλα και οι μεν και οι δε, ο ένας με το Κοράνι και όλοι με την Παλαιά Διαθήκη κοιτάνε συνεχώς να σκοτώνουν ένας τον άλλον. Δεν θα σταματήσει ποτέ αυτό. Και αυτή η τρέλα σκοτώνει και αθώους ανθρώπους, ανθρώπους στο άνθος της ηλικίας τους, τους καλύτερους ανθρώπους».

Η τρομοκρατική επίθεση συγκλόνισε όχι μόνο την τοπική κοινωνία, αλλά και την ελληνική κοινότητα στο Τελ Αβίβ, η οποία θρηνεί την απώλεια του 26χρονου φοιτητή. Ο πόνος της οικογένειας είναι αβάσταχτος, με τον πατέρα του να καταδικάζει τη βία που συνεχίζει να αφαιρεί ζωές νέων ανθρώπων, οι οποίοι έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους.

Πηγή: ert.gr

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: