16 C
Nicosia
Σάββατο, 19 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΚΟΣΜΙΚΑΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ: Συγκινητικές στιγμές από την Χρυσάνθη Σχίζα και Ιωάννη Λιβανό...

ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ: Συγκινητικές στιγμές από την Χρυσάνθη Σχίζα και Ιωάννη Λιβανό -(Βίντεο-Φώτο)

-

Ρίγη συγκίνησης προκάλεσε η απαγγελία ποιημάτων για την Κερύνεια από τον 16χρονο πολυβραβευμένο τενόρο Ιωάννη Λιβανό, καθώς και η ερμηνεία της ταλαντούχας Κερυνειώτισσας Χρυσάνθης Σχίζα, στην φιλανθρωπική εκδήλωση του Κλάδου Κερύνειας του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού.

ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ: ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον κήπο της οικίας της Προέδρου του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού, Φωτεινής Παπαδοπούλου, με στόχο την ενίσχυση των ανθρωπιστικών προγραμμάτων του Κλάδου.

Η παρουσία της Προέδρου του Κλάδου, Μαρίας Χατζηστεφάνου, και των μελών του Κλάδου Κερύνειας, μαζί με προσωπικότητες όπως η Υφυπουργός Κοινωνικής Πρόνοιας, Μαριλένα Ευαγγέλου, η βουλευτής Κερύνειας Ρίτα Σούπερμαν Θεοδώρου, η Προέδρος Κλάδου Κερύνειας, Μάρω Χατζηστεφάνου, ο Δήμαρχος Στροβόλου, Σταύρος Σταυρινίδης, ο Δήμαρχος Καραβά, Νίκος Χατζηστεφάνου, η Επίτροπος Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, Ειρήνη Λοϊζίδου Νικολαΐδου η Πρόεδρος της Γυναικείας Σοσιαλιστικής Κίνησης, Ρούλα Μαυρονικόλα, ο πρόεδρος του Αντιναρκωτικού Συνδέσμου, Ηρακλής Μαυρομμάτης και άλλοι διακεκριμένοι καλεσμένοι.

Ο Ιωάννης Λιβάνος μάγεψε το κοινό με την απαγγελία ποιημάτων του Πέτρου Πετρίδη από τις συλλογές “Επιστροφή” και “Νύχτες της Σιωπής”, προσφέροντας συγκινητικές στιγμές, ενώ η Χρυσάνθη Σχίζα ερμήνευσε τραγούδια που συγκλόνισαν τους παρευρισκόμενους.

Η εκδήλωση παρουσιάστηκε από τη δημοσιογράφο Άννα Μαρία Ευτύχιου, και περιλάμβανε επίσης κλήρωση δώρων για την ενίσχυση του ταμείου του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού. Η βραδιά απέδειξε τη δύναμη της τέχνης και της αλληλεγγύης, υποστηρίζοντας τις ευάλωτες ομάδες που έχουν ανάγκη την αρωγή του Ερυθρού Σταυρού.

Η Μαριλένα Ευαγγέλου η Μάρω Χατζηστεφάνου και η Χρυσάνθη Σχίζα

Ο Σταύρος Σταυρινίδης και ο Ιωάννης Λιβανός

Ανάμεσα στους προσκεκλημένους ήταν η Δέσποινα Παπαδόπουλου, η Αρετή Δημοσθένους και ο Ηρακλής Μαυρομμάτης

Η Πρόεδρος του Κλάδου Κερύνειας παρέδωσε ένα χειροποίητο σπιτάκι στην Πρόεδρο του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού, Φωτεινή Παπαδόπουλου έως ένδειξη της προσφοράς της

Η Αιμιλυ Βασιλειάδου και ο Σταύρος Σταυρινίδης

Η Μαριλένα Ευαγγέλου και η Φωτεινή Παπαδόπουλου

Παρόντες ήταν αρκετοί εθελοντές αλλά φίλοι και συνεργάτες του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού. Ανάμεσα τους ήταν και ο πρόεδρος του Παγκύπριου Αντιναρκωτικού Συνδέσμου, Ηρακλής Μαυρομμάτης

Το παρόν της έδωσε και η Αρετή Δημοσθένους

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν και η πρόεδρος της ΣΠΑΒΟ, Μαρία Χαβιαρά Κούσιου

Η Άννα Μαρία Ευτυχίου η Χρυσάνθη Σχίζα και η Χριστίνα Πελεκάνου

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: