18.1 C
Nicosia
Κυριακή, 20 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΑΝΕΞΙΤΗΛΗ ΑΓΑΠΗ: Πέρασαν 11 χρόνια από τον χαμό της κόρης του-Έχει αφιερώσει...

ΑΝΕΞΙΤΗΛΗ ΑΓΑΠΗ: Πέρασαν 11 χρόνια από τον χαμό της κόρης του-Έχει αφιερώσει μεγάλο μέρος της ζωής του για την ευαισθητοποίηση για τα παιδιά με καρκίνο

-

Ο Ευρωβουλευτής και γνωστός δημοσιογράφος Λουκάς Φουρλάς, έχει βιώσει μια βαθιά προσωπική απώλεια, καθώς έχουν περάσει 11 χρόνια από τότε που η κόρη του, η μικρή του πριγκίπισσα, έφυγε από τη ζωή.

Η κόρη του Λουκά Φουρλά πάλεψε γενναία με τον καρκίνο, και ο θάνατός της σημάδεψε τη ζωή του και την πορεία του. Από τότε, ο ίδιος έχει αφιερώσει μεγάλο μέρος της ζωής του στην ευαισθητοποίηση για τα παιδιά με καρκίνο και στη στήριξη οικογενειών που αντιμετωπίζουν παρόμοιες καταστάσεις.

Μέσα από τη δράση του, τόσο σε πολιτικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο, ο Λουκάς Φουρλάς προωθεί πρωτοβουλίες για την ενίσχυση των παιδιών που πάσχουν από καρκίνο, τονίζοντας τη σημασία της ανθρώπινης αλληλεγγύης.

Σε ανάρτησή του εκφράζει τα βαθιά συναισθήματα του αποτυπώνοντας το κενό που άφησε πίσω της.

«Μου λείπει το γέλιο σου, η αγκαλίτσα σου, το “παπά αγαπώ σε”, τα παιχνιδιάρικα σου ματάκια, η αθωότητά σου, το να κοιμάσαι κρατώντας μου το χέρι και μυριάδες άλλα πράγματα μικρά και μεγάλα με τα οποία μας ευλόγησες να ζήσουμε μαζί σου. Σήμερα θα γινόσουν 11 χρονών. Σ’ αγαπώ πολύ, κοριτσάκι μου. Πάντα.!»

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: