22.8 C
Nicosia
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΝΤΟΜΙΝΙΚ ΠΕΛΙΚΟ: Στη δημοσιότητα η αποτρόπαια πράξη άνδρα που νάρκωνε τη σύζυγό...

ΝΤΟΜΙΝΙΚ ΠΕΛΙΚΟ: Στη δημοσιότητα η αποτρόπαια πράξη άνδρα που νάρκωνε τη σύζυγό του επί χρόνια- (Βίντεο)

-

Ένα σοκαριστικό βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα φέρνει στο φως την αποτρόπαια δράση του Ντομινίκ Πελικό, του άνδρα που νάρκωνε τη σύζυγό του Ζιζέλ επί χρόνια και επέτρεπε σε αγνώστους να τη βιάζουν. Η υπόθεση, που έχει συγκλονίσει τη Γαλλία και τον κόσμο, αποκαλύφθηκε όταν ο Πελικό συνελήφθη να βιντεοσκοπεί κρυφά γυναίκες κάτω από τις φούστες τους σε σούπερ μάρκετ.

Για περισσότερο από μια δεκαετία, νάρκωνε τη σύζυγό του Ζιζέλ και επέτρεπε σε δεκάδες αγνώστους να τη βιάζουν, καταγράφοντας μάλιστα τις αποτρόπαιες αυτές πράξεις. Η σύλληψή του ήρθε μετά την αποκάλυψη ενός άλλου φρικτού αδικήματος, όπου φωτογράφιζε κρυφά γυναίκες κάτω από τις φούστες τους σε δημόσιους χώρους.

Αυτή η καταγραφή οδήγησε στην ανακάλυψη ενός αρχείου με τίτλο “ABUS” στον υπολογιστή του, όπου βρέθηκαν βίντεο που αποδείκνυαν τους βιασμούς της συζύγου του από αγνώστους, χωρίς η ίδια να γνωρίζει τίποτα.

Ο δράστης δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι ήταν καλός πατέρας και σύζυγος, ζητώντας συγχώρεση για τις πράξεις του. Όμως οι αποδείξεις δείχνουν έναν άνθρωπο χωρίς καμία ηθική, που επί χρόνια κακοποιούσε σωματικά και ψυχολογικά τη γυναίκα του, προκαλώντας ανείπωτο πόνο και τραύμα. Η δίκη του συνεχίζεται, με τις αρχές να προσπαθούν να φέρουν δικαιοσύνη για τα θύματά του, ενώ η κοινωνία παρακολουθεί σοκαρισμένη από τη φρικαλεότητα των εγκλημάτων του.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: