22.8 C
Nicosia
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΜΙΧΑΗΛ: Ένα δικό μας παιδάκι χτύπησε το καμπανάκι ολοκληρώνοντας τις θεραπείες του-(Φώτο-Βίντεο)

ΜΙΧΑΗΛ: Ένα δικό μας παιδάκι χτύπησε το καμπανάκι ολοκληρώνοντας τις θεραπείες του-(Φώτο-Βίντεο)

-

Έκπληκτοι μείναμε στο άκουσμα ότι ο μικρός Μιχαήλ έπρεπε να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο του εξωτερικού ώστε να ξεκινήσει τις θεραπείες του στο ογκολογικό τμήμα. Με πίστη, όμως, ξέραμε καλά ότι θα ξεπεράσει τον κίνδυνο και πολύ σύντομα θα είναι κοντά μας.

Σήμερα, ο μικρός Μιχαήλ χτύπησε το καμπανάκι του Μακάρειου Νοσοκομείου αποφασιστικά, δίνοντας το δικό του μήνυμα. Ένα μήνυμα αισιοδοξίας. Μέσα στην αγκαλιά του 15χρονου αδελφού του, τον οποίο λατρεύει, μπορεί τώρα να κάνει μια νέα αρχή.

Το χαμόγελό του είναι όλα τα καλά του κόσμου, ευτυχισμένος δίπλα στους γονείς του και τον αδελφό του. Η χαρά της μητέρας του, Πόπη, η οποία ήταν όλο αυτόν τον καιρό στο πλευρό του στη Γερμανία, είναι ανείπωτη. Εύχεται όλα τα παιδάκια να είναι καλά, προσφέροντας στον γιατρό Λοΐζου Λοΐζου την οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστούν από εκείνη. Ο πατέρας του μικρού Μιχαήλ, στα μάτια του οποίου καθ’ όλη τη διάρκεια των θεραπειών φαινόταν η αγωνία, μπορεί τώρα να ηρεμήσει.

Σήμερα, η οικογένεια μπορεί να επιστρέψει στους παλιούς, ευτυχισμένους ρυθμούς της, και όλοι μαζί μπορούν ξανά να χαμογελούν αληθινά.

Η ομάδα του coffeevibesmagazine στέλνει την αγάπη της στο μικρό υπέροχο μικρούλη

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: