27.8 C
Nicosia
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΚΟΚΚΙΝΟΤΡΙΜΙΘΙΑ: Χειροπέδες σε 64χρονο που πυροβόλησε σκύλο

ΚΟΚΚΙΝΟΤΡΙΜΙΘΙΑ: Χειροπέδες σε 64χρονο που πυροβόλησε σκύλο

-

Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα των Αρχών σχετικά με τον θανάσιμο πυροβολισμό σκύλου στην επαρχία Λευκωσίας, με δράστη έναν 64χρονο άνδρα που δεν δίστασε να ανοίξει πυρ.

Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής όταν ένας παραπονούμενος προσήλθε σε αστυνομικό σταθμό καταγγέλλοντας τη θανάτωση του σκύλου του. Σύμφωνα με την καταγγελία, ο άνδρας βρισκόταν με τα τρία σκυλιά του σε περιοχή της Κοκκινοτριμιθιάς, όταν αυτά απομακρύνθηκαν από το οπτικό του πεδίο. Λίγο αργότερα, ακούστηκαν δύο πυροβολισμοί και τα δύο από τα σκυλιά επέστρεψαν τρέχοντας προς τον ιδιοκτήτη τους. Ο τρίτος σκύλος, ωστόσο, δεν γύρισε.

Ο άνδρας έσπευσε να βρει το σκύλο του και, όταν τον εντόπισε, διαπίστωσε ότι είχε ήδη πέσει νεκρός. Αμέσως κατευθύνθηκε στον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό για να καταγγείλει το περιστατικό. Μόλις οι Αρχές έφθασαν στο σημείο για να διεξάγουν τις απαραίτητες εξετάσεις, εντόπισαν τον 64χρονο δράστη. Κατά την ανάκριση, ο 64χρονος φέρεται να παραδέχθηκε τη διάπραξη του εγκλήματος, εξηγώντας το λόγο που πυροβόλησε το σκύλο. Οι Αρχές προχώρησαν άμεσα στην κατάσχεση τριών κυνηγετικών όπλων που βρέθηκαν στην κατοχή του.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΥΠΡΟΣ: Ψηλή θερμοκρασία – Βροχές αναμένονται από την Παρασκευή

Η θερμοκρασία συνεχίζει να παραμένει υψηλή, με το θερμόμετρο να φτάνει σήμερα πάνω από τους 30°C σε πολλές περιοχές. Ωστόσο το μεσημέρι και...