20.8 C
Nicosia
Σάββατο, 19 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSMAΡΙΑ ΕΥΡΙΠΙΔΟΥ: «Ο γαμήλιος τουρισμός αποφέρει στα κρατικά ταμεία πάνω από εκατό...

MAΡΙΑ ΕΥΡΙΠΙΔΟΥ: «Ο γαμήλιος τουρισμός αποφέρει στα κρατικά ταμεία πάνω από εκατό εκατομμύρια ευρώ»-Σε νέες αγορές επεκτείνεται διαδικτυακή πλατφόρμα

-

Η καινοτόμος και πολυβραβευμένη διαδικτυακή πλατφόρμα BookYourWeddingDay.com επεκτείνει τις δραστηριότητές της σε νέες αγορές για την προσέλκυση γαμήλιου τουρισμού στην Κύπρο. Η πλατφόρμα ξεκινά διάφορες προωθητικές ενέργειες σε αυτές τις αγορές, προσδοκώντας να αυξήσει τα έσοδα από τον γαμήλιο τουρισμό.

Η BookYourWeddingDay.com έχει ήδη ξεκινήσει προωθητικές ενέργειες σε διάφορες χώρες όπως η Γερμανία, η Γαλλία, η Εσθονία, η Πολωνία και οι Σκανδιναβικές χώρες. Επιπλέον, η εταιρεία σχεδιάζει να εισέλθει δυναμικά και στην αγορά της Ινδίας, μια αγορά που μπορεί να ενισχύσει σημαντικά τα έσοδα από τον γαμήλιο τουρισμό λόγω των μεγάλων και επιβλητικών γαμήλιων τελετών που απαιτούν οι ινδικές παραδόσεις.

Στην απονομή των Χρυσών Βραβείων στα Cyprus Tourism Awards 2023, η δημιουργός της BookYourWeddingDay.com, Μαρία Ευριπίδη, αναφέρθηκε στα επόμενα σχέδια της εταιρείας, επισημαίνοντας ότι ο επόμενος στόχος είναι η περαιτέρω ανάπτυξη της πλατφόρμας μέσω της εισόδου σε περισσότερες αγορές. Τόνισε επίσης την πολύτιμη στήριξη του Υφυπουργείου Τουρισμού στην ανάπτυξη του γαμήλιου τουρισμού.

Τα γραφικά τοπία της Κύπρου, οι πολλές επιλογές και η μείωση της γραφειοκρατίας για πολιτικούς γάμους έχουν καταστήσει την Κύπρο δημοφιλή προορισμό για γαμήλιους τουρίστες, συνεισφέροντας σημαντικά στην κυπριακή οικονομία. Κάθε χρόνο, ο γαμήλιος τουρισμός αποφέρει στα κρατικά ταμεία πάνω από εκατό εκατομμύρια ευρώ, ποσό που αναμένεται να αυξηθεί με την προσέλκυση νέων αγορών.

Η αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου συνεχίζει να είναι σημαντική για την τέλεση πολιτικών γάμων στην Κύπρο, με τον αριθμό των Βρετανών που επιλέγουν την Κύπρο να επανέρχεται στα προ Covid επίπεδα. Η BookYourWeddingDay.com, από την ίδρυσή της το 2017, έχει φέρει την επανάσταση στην αγορά του γαμήλιου τουρισμού, εξαλείφοντας την αναμονή και προσφέροντας άμεση κράτηση ημερομηνίας για γάμους, ενισχύοντας έμπρακτα τις τοπικές οικονομίες και τον τουριστικό τομέα.

Η επιτυχία της πλατφόρμας βασίζεται στην άμεση κράτηση ημερομηνίας για γαμήλιες τελετές, παρέχοντας πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο για τη διαθεσιμότητα χώρων και ημερομηνιών. Μέσα στα επτά χρόνια λειτουργίας, η πλατφόρμα έχει συνάψει συνεργασίες με πολλές δημοτικές αρχές, ξενοδοχεία και ταξιδιωτικούς κολοσσούς όπως η TUI Ηνωμένου Βασιλείου, και έχει αποσπάσει πολλές διακρίσεις σε Κύπρο, Ελλάδα και παγκοσμίως.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: https://coffeevibesmagazine.com/%ce%bc%ce%b9%cf%87%ce%b1%ce%bb%ce%b7%cf%83-%cf%80%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b5%ce%bb%ce%b9%ce%b4%ce%b7%cf%83-%ce%b7-%ce%b5%ce%bc%cf%86%ce%ac%ce%bd%ce%b9%cf%83%ce%b7-%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%83%ce%bf%cf%86/

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: