21.9 C
Nicosia
Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΑΝΤΩΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: Oι φίλοι και οι συμμαθητές του τον αποχαιρετούν με γκράφιτι-Πότε...

ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: Oι φίλοι και οι συμμαθητές του τον αποχαιρετούν με γκράφιτι-Πότε θα τελεσθεί η εξόδιος ακολουθία-(Φώτο)

-

Με βαθιά θλίψη και αναπάντητα ερωτήματα αποχαιρετούν οι φίλοι και συμμαθητές τον 14χρονο Αντώνη Κωνσταντίνου, ο οποίος έφυγε χθες αναπάντεχα από τη ζωή.

Ο Αντώνης ήταν ιδιαίτερα αγαπητός ανάμεσα στους φίλους και καθηγητές του, γεγονός που καθιστά την απώλειά του ακόμη πιο δύσκολη για τα άτομα που τον γνώρισαν από κοντά.

Με το άκουσμα του θανάτου του, οι φίλοι του αποφάσισαν να τιμήσουν τη μνήμη του δημιουργώντας διάφορα γκράφιτι στον χώρο του σχολείου όπου φοιτούσε αλλά και σε διάφορα σημεία της περιοχής που διέμενε. Τα γκράφιτι γράφουν για τον Αντώνη και αποτελεί ένα διαρκές μνημείο προς τιμήν του.

Αξιοσημείωτο είναι επίσης ότι οι φίλοι του λίγες ώρες πριν την εξόδιο ακολουθία που θα τελεστεί αύριο, ταξίδεψαν με λεωφορείο μέχρι τον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου στη Λεμεσό, για να ανάψουν μια λαμπάδα στη μνήμη του, εκφράζοντας έτσι τον πόνο και την αγάπη τους προς τον αδικοχαμένο φίλο τους.

Ο θάνατος του Αντώνη έχει προκαλέσει μεγάλη συγκίνηση και θλίψη, αφήνοντας πίσω του ένα μεγάλο κενό στις καρδιές όσων τον γνώριζαν και τον αγαπούσαν.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί αύριο Τετάρτη 17/7/2024 στις 17:00 από τον Ιερό Ναό του Αποστόλου Ανδρέα στο Στρόβολο. Η οικογένεια δεν θα δεχθεί συλλυπητήρια.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΑΙΡΟΣ: Αίθριος καιρός με σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας τις επόμενες μέρες

Ο καιρός σήμερα θα παραμείνει κυρίως αίθριος, με τοπικές νεφώσεις κατά διαστήματα και σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας μέχρι την Πέμπτη, φτάνοντας κοντά στις φυσιολογικές...