17.7 C
Nicosia
Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΜAKE MUSIC CYPRUS 2024: Για 6η συνεχή χρονιά γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα...

ΜAKE MUSIC CYPRUS 2024: Για 6η συνεχή χρονιά γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής

-

Για 6η συνεχή χρονιά γιορτάζεται από τον ομώνυμο Μη-Κερδοσκοπικό Οργανισμό η Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής.

Ο διαφορετικός αυτός μουσικός θεσμός δίνει παλμό στην καρδιά της Λευκωσίας την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής την Παρασκευή 21 Ιουνίου από τις 17.00 μέχρι τις 24.00 κάθε χρόνο. Με επίκεντρο την κοινότητα και την ελευθερία έκφρασης, το Make Music Cyprus ενώνει σε μια σπάνια ευκαιρία περισσότερους από 450 συμμετέχοντες, επαγγελματίες και ερασιτέχνες μουσικούς, σπουδαστές και λάτρεις της μουσικής, ανεξαρτήτως επιπέδου, ηλικίας, φύλου, μουσικού είδους και εθνικότητας, σε αντίθεση με ένα παραδοσιακό μουσικό φεστιβάλ.

Περισσότερες από 1000 πόλεις και 120 χώρες ανά το παγκόσμιο, ενώνονται στο μεγαλύτερο διεθνή μουσικό εορτασμό, την μεγαλύτερη ημέρα του χρόνου, το θερινό ηλιοστάσιο. Στο Φεστιβάλ θα δοθεί η ευκαιρία στους παρευρισκόμενους να περπατήσουν την πόλη, να επισκεφτούν τα 14 μουσικά σημεία, να απολαύσουν ζωντανή μουσική κάθε είδους και να συμμετάσχουν σε διαδραστικές μουσικές δραστηριότητες.

Όλες οι εκδηλώσεις είναι δωρεάν για το κοινό. Στους χώρους του φεστιβάλ θα γίνεται δειγματοληψία από το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα και πληροφόρηση από τον σύνδεσμο ΔΕΠΥ. Θα υπάρχουν επιλογές φαγητού και ποτό για μικρούς και μεγάλους.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: