17.5 C
Nicosia
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΙΩΑΝΝΑ ΜΑΛΕΣΚΟΥ: ONEIΡΕΥΟΝΤΑΝ ΑΓΚΑΛΙΕΣ, ΒΟΛΤΕΣ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΛΕΣΚΟΥ: ONEIΡΕΥΟΝΤΑΝ ΑΓΚΑΛΙΕΣ, ΒΟΛΤΕΣ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

-

Δύσκολες ημέρες πρέπει να περνά η παρουσιάστρια Ιωάννα Μαλέσκου εν μέσω καραντίνας. Σε ανάρτησή της η γνωστή παρουσιάστρια της εκπομπής «Love it» στέλνει το δικό της μήνυμα μέσω του προσωπικού της λογαριασμού αναφέροντας τα συναισθήματα της και πώς περνά στην καραντίνα, αφήνοντας στο τέλος ένα αισιόδοξο μήνυμα.

«Σκεφτόμουν πόσο εύκολα αλλάζουν τα δεδομένα γύρω μας και πόσο σπουδαίο μα και σκληρό είναι, να αποδεχόμαστε τα δύσκολα και να προσαρμοζόμαστε με γρήγορα αντανακλαστικά. Φέτος τα Χριστούγεννα τα ονειρευόμουν αλλιώς.. Με αγαπημένα πρόσωπα, εκπλήξεις, με ένα ταξίδι που λαχταρούσα, με αγκαλιές, φιλιά, βόλτες, με ελευθερία! «Ελεύθεροι πολιορκημένοι» όμως νιώθουμε λίγο πολύ όλοι μας φέτος και αποδεικνύεται παρήγορο όταν μια δύσκολη συνθήκη δεν τη βιώνεις μόνος σου.

Σπίτι φέτος και όλα διπλά, δύο δένδρα , διπλή ανάγκη να στολιστεί το «μέσα» , δυο φορές ευγνώμων που έχουμε την υγειά μας και σίγουρα δυο φορές (και παραπάνω!) θα ευχηθώ ο νέος χρόνος να είναι καλύτερος και πιο επιεικής με όλο τον κόσμο! Κάποτε έλεγα ότι δεν κάνω όνειρα, ζω το τώρα και αγκαλιάζω όσα μου φέρνει η ζωή.. Λες και φοβόμουν να πω τη λέξη «όνειρο», σαν κάτι να με τρόμαζε και να προτιμούσα τα βραχύχρονα σχέδια και τις συνειδητές επιλογές. Λοιπόν, αναθεωρώ! Με όσα ζήσαμε και ζούμε, τίποτα δε φαντάζει πιο τρομακτικό από ένα βέβαιο «τώρα» και τίποτε πιο ελπιδοφόρο από ένα αβέβαιο «όνειρο για το αύριο»! Οι καλύτερες μέρες μας έρχονται, ας τις ονειρευτούμε! Χρόνια πολλά εύχομαι σε εσάς και τις οικογένειές σας και ευχαριστώ για τις αμέτρητες ευχές και τώρα και πάντα».

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: