21.9 C
Nicosia
Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΜΑΡΙΝΑ ΣΟΛΩΝΟΣ: O υπέροχος πίνακας που έλαβε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου-Τι ανέφερε η...

ΜΑΡΙΝΑ ΣΟΛΩΝΟΣ: O υπέροχος πίνακας που έλαβε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου-Τι ανέφερε η ζωγράφος-ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

-

Ένας υπέροχος πίνακας με τον τίτλο «Ο Ιησούς έρχεται», της πολυτάλαντης ζωγράφου Μαρίνα Σόλωνος κοσμεί εδώ και λίγες βδομάδες τον χώρο της Αρχιεπισκοπής. Ο πίνακας είναι 90Χ120, λάδι σε καμβά και ενθουσίασε τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου, κ.κ. Γεώργιο.

Ο Χριστός, όπως τον είδε η καλλιτέχνης σε ένα όραμα, φαινομενικά πατώντας στα βαθύτερα υπερπροσωπικά της θέματα. Το όραμα ήταν, σκέφτηκε, «ένα σημάδι ότι την καθοδηγούσαν τα χέρια του Θεού και μια συνειδητοποίηση ότι μια ζωή με ευγνωμοσύνη ήταν ο δρόμος προς τα εμπρός, όποιες και αν ήταν οι προκλήσεις».

Το «Δημιουργώντας Τέχνη με τον Θεό» είναι ένα ταγκό μεταξύ της δημιουργικής διαδικασίας και ενός ανώτερου πνεύματος που προσφέρεται για μια μεταμορφωτική άποψη για τη ζωή. Πιστεύει ότι οι πίνακες που βασίζονται στην όραση είναι κάτι περισσότερο από το καβαλέτο και τα χρώματα, είναι μεταμορφωτικοί και απαιτούν ακρόαση, μια ψυχή που βλέπει και δημιουργεί μια ανταπόκριση σε αυτό το κάλεσμα με οποιοδήποτε μέσο που υπάρχει στη δύναμή κάποιου, απελευθερώνοντας το φως, μαθαίνοντας από μέσα και αγκαλιάζοντας τη δύναμη της κλήσης από πάνω και μέσα.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΑΙΡΟΣ: Αίθριος καιρός με σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας τις επόμενες μέρες

Ο καιρός σήμερα θα παραμείνει κυρίως αίθριος, με τοπικές νεφώσεις κατά διαστήματα και σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας μέχρι την Πέμπτη, φτάνοντας κοντά στις φυσιολογικές...