20.1 C
Nicosia
Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΠΟΥΡΝΑΡΑ: H αιτία για τα επεισόδια στο Κέντρο Φιλοξενίας-(Βίντεο)

ΠΟΥΡΝΑΡΑ: H αιτία για τα επεισόδια στο Κέντρο Φιλοξενίας-(Βίντεο)

-

Η αναστάτωση που σημειώθηκε χθες το βράδυ στο κέντρο προσωρινής φιλοξενίας στο Πουρναρά έγινε για μια τρυπημένη μπάλα ποδοσφαίρου.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του Omegalive όλα άρχισαν όταν λίγο μετά τις 2:00 το μεσημέρι της Δευτέρας, ενώ ομάδα Αφρικανών έπαιζε ποδόσφαιρο με τη μοναδική μπάλα ποδοσφαίρου που υπήρχε εντός του Πουρνάρα, η μπάλα κατέληξε προς τη μεριά που βρισκόταν ομάδα Σύρων. Σύροι κλώτσησαν τη μπάλα, ωστόσο αυτή κατέληξε σε σημείο που τρύπησε με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση.

Μάλιστα αρμόδιοι του Πουρνάρα κινητοποιήθηκαν για να φέρουν μία καινούρια μπάλα ποδοσφαίρου εντός του κέντρου προσωρινής φιλοξενίας, ούτως ώστε να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Η ομάδα Αφρικανών όμως δεν ξέχασε την πρωινή συμπλοκή μεταξύ των Σύριων με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν το απόγευμα σοβαρά επεισόδια από τα οποία προέκυψαν σοβαροί τραυματισμοί αλλά και συλλήψεις. Σύμφωνα με τον Υπουργό Εσωτερικών όσοι εμπλέκονται στα επεισόδια θα απελαθούν.

Πηγή: Omegalive

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΑΙΡΟΣ: Αίθριος καιρός με σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας τις επόμενες μέρες

Ο καιρός σήμερα θα παραμείνει κυρίως αίθριος, με τοπικές νεφώσεις κατά διαστήματα και σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας μέχρι την Πέμπτη, φτάνοντας κοντά στις φυσιολογικές...