Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025
6.1 C
Cyprus

ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ: Συμμετέχει στο θαλάσσιο μαραθώνιο με ομάδα κολυμβητών για την ενίσχυση του Αντικαρκινικού Συνδέσμου (Φώτο)

- Advertisement -

Για τρίτη συνεχή χρονιά, ο Χρυσόστομος Χρυσοστόμου μαζί με ομάδα κολυμβητών θα συμμετέχουν στο θαλάσσιο μαραθώνιο, για να ενισχύσουν τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρο.

Όπως και πέρσι η ομάδα των κολυμβητών θα διανύσουν διαδρομή 8 χιλιομέτρων σε ανοιχτή θάλασσα με σκοπό την ενίσχυση των υπηρεσιών του Αντικαρκινικού Σύνδεσμου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Ιουνίου 2022 και η εκκίνηση θα γίνει στο Δασούδι ενώ ο τερματισμός στην παραλία μπροστά από το Malindi Beach Bar & Restaurant.

Η ομάδα αποτελείται από τους:Χρυσόστομο Χρυσοστόμου, Στάθη Μανώλη. Μιχάλη Ζαννέτο, Ανδρέα Τέκλο, Γιάννο Ηλιάδη, Μαρία Χαραλάμπους, Sergei Gudaev, Απόστολο Ψαρά και Πάρη Φλουρέντζου. Για να στηρίξετε την προσπάθεια τους:Στείλτε SMS στο 7060:κωδικός CAS(κενό)3, για εισφορά €3κωδικός CAS(κενό)5, για εισφορά €5. Εισφορές επίσης γίνονται επίσης μέσω της ιστοσελίδας  https://eshop.anticancersociety.org.cy/el/make-a-donation με περιγραφή «Θαλάσσιος Μαραθώνιος».

Hot this week

METAXAS SINCE 1963: Γιόρτασε τον έναν χρόνο λειτουργίας – Ποιους είδαμε

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους λειτουργίας του νέου...

ΝΑΤΑΣΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: Ταξίδι στο Ντουμπάι για το λανσάρισμα της νέας συλλογής κοσμημάτων

Η Κύπρια σχεδιάστρια Νατάσα Χριστοδούλου ταξίδεψε πρόσφατα στο Ντουμπάι,...

ΡΑΦΑΕΛΑ-ΧΡΙΣΤΟΣ: Έτοιμοι να ανέβουν στη σκηνή – Ποιοι διακρίθηκαν για την Κύπρο στο Junior Eurovision-(Bίντεο)

Η Ραφαέλλα και ο Χρίστος ετοιμάζονται να εκπροσωπήσουν απόψε...

Topics

METAXAS SINCE 1963: Γιόρτασε τον έναν χρόνο λειτουργίας – Ποιους είδαμε

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους λειτουργίας του νέου...

ΝΑΤΑΣΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: Ταξίδι στο Ντουμπάι για το λανσάρισμα της νέας συλλογής κοσμημάτων

Η Κύπρια σχεδιάστρια Νατάσα Χριστοδούλου ταξίδεψε πρόσφατα στο Ντουμπάι,...

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ: Φωτιά σκόπιμα στη μέση δρόμου στη Μέσα Γειτονιά

Συναγερμός σήμανε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στη...

ΚΑΙΡΟΣ: Πάρτε ζακέτα… Πτώση της θερμοκρασίας τις βραδινές ώρες

Αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις σήμερα, όμως η πτώση...

Related Articles

Popular Categories