fbpx
26.9 C
Nicosia
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΧΩΡΙΑ: Μύρισε Χριστουγεννιάτικες μυρωδιές στην Κυπερούντα-Τελέστηκαν τα εγκαίνια

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΧΩΡΙΑ: Μύρισε Χριστουγεννιάτικες μυρωδιές στην Κυπερούντα-Τελέστηκαν τα εγκαίνια

-

Μέσα σε μια ζεστή, γιορτινή ατμόσφαιρα γεμάτη από Χριστουγεννιάτικες μυρωδιές και διάθεση τελέστηκαν ψες βράδυ, 25 Νοεμβρίου 2023, τα εγκαίνια των Χριστουγεννιάτικων Χωριών 2023-2024 στην Κυπερούντα.

Τα εγκαίνια τέλεσαν η Υφυπουργός παρά τω Προέδρω, Ειρήνη Πική και ο Υφυπουργός Τουρισμού, Κώστας Κουμή. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Υφυπουργείου Τουρισμού, μία καταξιωμένη εκδήλωση, μια  πετυχημένη διοργάνωση που γίνεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και καθίσταται πλέον θεσμός.

Ο Αγρός, η Δερύνεια, τα Λεύκαρα, ο Καλοπαναγιώτης, η Λαϊκή Γειτονιά και το Φικάρδου  έβαλαν  μαζί με την Κυπερούντα τα γιορτινά τους και διαχέουν χαρμόσυνα το Χριστουγεννιάτικο πνεύμα,  περιμένοντας  ντόπιους, ξένους, μικρούς και μεγάλους επισκέπτες.

Τα Χριστουγεννιάτικα χωριά αποτελούν μία από τις πολλές στοχευμένες δράσεις της Κυβέρνησης για την αναζωογόνηση της υπαίθρου, των ορεινών και των ακριτικών περιοχών  και μια  διοργάνωση, που μας δίνει ακόμη ένα εμπλουτιστικό προϊόν για να προβάλουμε την Κύπρο ως έναν ολόχρονο τουριστικό προορισμό.

Μια μοναδική γιορτή που μας βάζει στον χάρτη του χειμερινού τουρισμού, με αυθεντικό κυπριακό χαρακτήρα: τοπικά προϊόντα, θεματικές εκδηλώσεις, ξεναγήσεις ειδικών ενδιαφερόντων, βιωματικά εργαστήρια, ποιοτική ψυχαγωγία που ξεχωρίζει την κάθε περιοχή.

H ψεσινή  διοργάνωση σηματοδοτεί την έναρξη των Χριστουγεννιάτικων Χωριών 2023-24, τα οποία πραγματοποιούνται με την οικονομική στήριξη, την καθοδήγηση και τις προωθητικές ενέργειες του Υφυπουργείου Τουρισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα των Χριστουγεννιάτικων Χωριών του Υφυπουργείου Τουρισμού, στον σύνδεσμο:

www.christmasvillages.com.cy

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΥΚΚΟΥ Α’ ΚΑΙ Β’: Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων...

Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για τη συνάντηση-συνεστίαση των κορυφαίων σχολείων της Λευκωσίας, Κύκκου Α' και Κύκκου Β'. Η εκδήλωση αφορά όλους τους αποφοίτους...