14.8 C
Nicosia
Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΑΥΛΙΔΟΥ: Σάρωσε ο Άγιος Παϊσιος του Γιώργου Τσιάκκα σε τηλεθέαση -Η...

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΑΥΛΙΔΟΥ: Σάρωσε ο Άγιος Παϊσιος του Γιώργου Τσιάκκα σε τηλεθέαση -Η ανάρτησή της Κύπριας ηθοποιού (Φώτο)

-

Ιδιαίτερα ικανοποιημένοι είναι οι συντελεστές της πολυαναμενόμενης σειράς του Γιώργου Τσιάκκα με σκηνοθέτη τον Στάμο Τσάμη “χτυπώντας” κόκκινο στην τηλεθέαση. Μια από τις πρωταγωνίστριες της σειράς “Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό”, Χριστίνα Παυλίδου δημοσίευσε σήμερα το πρωϊ τα νούμερα τηλεθέασης ευχαριστώντας τους τηλεθεατές.

«Τα νούμερα από την πρεμιέρα μας χθες στην Ελλάδα!!Ευχαριστούμε!!»

Η Χριστίνα Παυλίδου έστειλε μέσω του προσωπικού της προφίλ τις ευχαριστίες της στους τηλεθεατές στην Ελλάδα, αφού η σειρά έκανε χθες Πέμπτη πρεμιέρα στο Mega Eλλάδος, δημοσιεύοντας και την σχετική φωτογραφία.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, ο «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό», σημείωσε τηλεθέαση στην πρεμιέρα 31,8% στο δυναμικό κοινό και 32,6% στο σύνολο. Η σειρά άγγιξε σε τέταρτο και το 38,5%!. Η ιστορική-βιογραφική σειρά «Άγιος Παΐσιος», που αποτελείται από ένα εκλεκτό καστ ηθοποιών, ακολουθεί την πορεία του Αγίου Παϊσίου, από τη γέννησή του μέχρι τη στιγμή που αποφάσισε να μονάσει. Το σενάριο υπογράφει ο Γιώργος Τσιάκκας και τη σκηνοθεσία ο Στάμος Τσάμης. Η σειρά ήταν το πρώτο trend με τους χρήστες του Twitter να αφήνουν κολακευτικά σχόλια τόσο για τις ερμηνείες των ηθοποιών όσο και του σεναρίου, ενώ ιδιαίτερα μνεία έγινε και στην εξαιρετική ερμηνεία του 84χρονου Νικήτα Τσακίρογλου, στον ρόλο του Άγιου Αρσενίου του Καππαδόκη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Κωνσταντίνου Χαμπάλη του Φιλελεύθερου η σειρά θα μεταδίδεται από το Αλφα Κύπρου



- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

PATRIZIA PEPE: Ποιους είδαμε στο ιταλικό brand στην Λεμεσό

Εκλεκτοί προσκεκλημένοι, εκπρόσωποι των ΜΜΕ, fashion lovers και επιχειρηματίες, βρέθηκαν στο κατάστημα PATRIZIA PEPE και είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά τον μοναδικό...