21.8 C
Nicosia
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΦΡΥΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ: Η πρόεδρος Λαζανιάς υποδέχεται τον νεαρό τενόρο Ιωάννη Λιβανό –Εκπλήξεις...

ΦΡΥΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ: Η πρόεδρος Λαζανιάς υποδέχεται τον νεαρό τενόρο Ιωάννη Λιβανό –Εκπλήξεις στο θεατράκι Ερατώ -(Φώτο)

-

Η Φρύνη Παπαδόπουλου η οποία άφησε το δικό της στίγμα στην κυπριακή τηλεόραση έως μια από τις κεντρικές παρουσιάστριες των ειδήσεων του ημικρατικού καναλιού της Κύπρου, υποδέχτηκε σήμερα τον 16χρονο τενόρο Ιωάννη Λιβανό και τη μητέρα του, Αίμυλη Βασιλειάδου, στην κοινότητα Λαζανιά.

Η  Φρύνη Παπαδόπουλου, που παραμένει ενεργή ως πρόεδρος του σωματείου «Κίνηση Πρωτοβουλίας και Αλληλεγγύης Λαζανιά», διοργανώνει εκδηλώσεις στην αυλή του σπιτιού της, έναν χώρο που έχει διαμορφώσει ως «Υπαίθριο Θεατράκι Ερατώ».

Ο Ιωάννης Λιβανός, θέλοντας να δείξει την εκτίμησή του προς τη Φρύνη Παπαδόπουλου, της χάρισε μια κοινή τους φωτογραφία από την πρόσφατη του καλοκαιρινή συναυλία «Τόσα Καλοκαίρια» και κόκκινα τριαντάφυλλα

Μαζί με τον Ιωάννη Λιβανό και την μητέρα του Αίμυλη Βασιλειάδου, ήταν η Ισμήνη Μιχαηλίδου ο Πέτρος Πετρίδης και ο μουσικοσυνθέτης Σάββα Σάββα.

Με βαθιές ρίζες στο χωριό Λαζανιά από την πλευρά της μητέρας της, Ερατούς Αριστοδήμου Φλίππου, η Φρύνη Παπαδόπουλου εξέφρασε την εκτίμησή της προς τον νεαρό τενόρο και τη μητέρα του με την πρόσφατη πρόσκλησή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζει το ενδεχόμενο διοργάνωσης μιας εμφάνισης του Ιωάννη για συναυλία στο θέατρο Ερατώ Λαζανιά στο χωριό Λαζανιά, προσφέροντας έτσι μια νέα πολιτιστική πνοή στην κοινότητα.

Η απίστευτη “ομάδα”

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: