fbpx
31.7 C
Nicosia
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΥ: Δεν τα κατάφερε ο 30χρονος -Πότε θα τελεστεί η κηδεία...

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΥ: Δεν τα κατάφερε ο 30χρονος -Πότε θα τελεστεί η κηδεία του-Εισφορές για το γιο του Ορφέα-(Bίντεο)

-

Έχασε τη μάχη με τη ζωή ο Φίλιππος Αθηνοδώρου, ο οποίος για τρίτη συνεχόμενη φορά πάλευε με την λευχαιμία. Ο νεαρός συμπατριώτης μας ο οποίος βρίσκονταν στην Γερμανία, τον περασμένο Δεκέμβριο σε ανάρτηση του είχε πραγματοποιήσει και την πρώτη του προσωπική έκθεση φωτογραφίας στην Κύπρο. όπου σημείωσε τεράστια επιτυχία.

Ο 30χρονος όπως ο ίδιος είχε δηλώσει σε βίντεο του είχε αποφασίσει να διοργανώσει την πρώτη του προσωπική έκθεση φωτογραφίας ώστε να επιστρέψει στην αγκαλιά του γιου του. Ο Φίλιππος Αθηνοδώρου ήταν ερασιτέχνης φωτογράφος ενώ είχε σπουδάσει πολυμέσα multimedia στο ΤΕΠΑΚ και είναι πατέρας ενός παιδιού, του Ορφέα.

Τα αποτελέσματα της διάγνωσης του είχαν ανακοινωθεί τη μέρα των γενεθλίων του όταν έκλεινε τα 22 του χρόνια. Όπως είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του, «Ήταν ένα μεγάλο δώρο για εμένα, σε εκείνη τη φάση της ζωής μου, γιατί ήμουν κάπου αβέβαια. Δεν ήξερα αν θα ξυπνήσω την επόμενη μέρα ή αν δεν θα ξυπνούσα. Δεν ήξερα τι είχα, δεν ήξερα τι θεραπείες έπρεπε να κάνω, δεν ήξερα τίποτα. Από τη στιγμή που έπιασα μια διάγνωση, ήξερα τουλάχιστον πώς θα προχωρήσω και έβαλα ένα πρόγραμμα στη ζωή μου, ότι θα άρχιζα χημειοθεραπείες. Η διάγνωση μου έλεγε ότι είχα Τ – λεμφοβλαστικό λέμφωμα πίσω από τους πνεύμονες. Είχα όγκο ουσιαστικά πίσω από τους πνεύμονες, πάνω στους λεμφαδένες και έφραξε τον πνεύμονα και έκανε συνέχεια υγρό».

Μετά από λίγα χρόνια η λευχαιμία επανεμφανίστηκε στη ζωή του και έδινε εκ νέου μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.


 

                 

Τον πολυαγαπημένο μας υιό, σύντροφο, πατέρα, αδελφό και εγγονό Φίλιππο Αθηνοδώρου (από τη Λεμεσό) που απεβίωσε την Τρίτη 21.3.2023, σε ηλικία 30 ετών, κηδεύουμε την Πέμπτη 23.3.2023 και ώρα 2:00 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίας Ζώνης στη Λεμεσό και καλούμε όσους τιμούν τη μνήμη του να παραστούν. Η οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια από τις 1:30 μ.μ. Παρακαλούμε όπως αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για το ανήλικο παιδί του.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

APIVITA: Γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Μέλισσας! και ενώνει τις δυνάμεις της...

Η 20η Μαΐου γιορτάζεται, κάθε χρόνο, ως Παγκόσμια Ημέρα Μέλισσας, με απόφαση του ΟΗΕ, με σκοπό να αναδειχθούν τα οφέλη των μελισσών και των...