26.8 C
Nicosia
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΦΕΙΔΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ: O νεαρός YouTuber που έφερε τα πάνω-κάτω με την υποψηφιότητα...

ΦΕΙΔΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ: O νεαρός YouTuber που έφερε τα πάνω-κάτω με την υποψηφιότητα του ως Ευρωβουλευτής -(Βίντεο)

-

Η υποψηφιότητα του Φειδία Παναγιώτου για μια θέση στην Ευρωβουλή, αποτελεί έκπληξη και για τον ίδιο τον νεαρό YouTuber, ο οποίος δεν περίμενε τόσο ευρεία αποδοχή και υποστήριξη.

Σύμφωνα με την δημοσκόπηση του τηλεοπτικού σταθμού Αλφα, ο Φειδίας Παναγιώτου, γνωστός για τη δραστηριότητά του στα κοινωνικά δίκτυα, κατάφερε να συγκεντρώσει ένα εντυπωσιακό ποσοστό υποστήριξης που αντικατοπτρίζει την αυξανόμενη επιρροή της ψηφιακής εποχής στην πολιτική.

Η επιτυχία του αναδεικνύει τη μεταστροφή των πολιτικών δυνάμεων και την επίδραση της ψηφιακής επικοινωνίας στη σύγχρονη πολιτική. Η άμεση επαφή με το κοινό μέσω των κοινωνικών δικτύων του έδωσε την ευκαιρία να εκφράσει τις απόψεις του και να κερδίσει την εμπιστοσύνη ενός διαφοροποιημένου και πολυποίκιλου ακροατηρίου.

Η υποστήριξη του νεαρού YouTuber προέρχεται κυρίως από άντρες, οι οποίοι αποτελούν το 65% των ψηφοφόρων του, ενώ οι γυναίκες έχουν το υπόλοιπο 35%. Η μεγαλύτερη ομάδα ψηφοφόρων είναι ηλικίας 30-39 ετών, με ποσοστό 40%, γεγονός που υποδηλώνει τη δυναμική του σε ένα κρίσιμο παραγωγικό και ψηφιακά εξοικειωμένο κοινό. Ακολουθούν οι ηλικίες 40-49 με 22%, οι ηλικίες 18-29 με 18%, και οι ηλικίες 50-69 με 21%.

Πάντως, η πολιτική σκηνή έχει αναταραχθεί με την αναπάντεχη υποψηφιότητα του νεαρού YouTuber Φειδία Παναγιώτου για την Ευρωβουλή. Είναι αξιοσημείωτο ότι ο νεαρός έχει καταφέρει να προσελκύσει ψηφοφόρους από διάφορα πολιτικά κόμματα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, το 16% των ψηφοφόρων του ψήφισε ΔΗΣΥ στις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές του 2021. Ακολουθούν ψηφοφόροι του ΑΚΕΛ και του ΕΛΑΜ με 11% αντίστοιχα, ενώ 7% των υποστηρικτών του προέρχονται από άλλα κόμματα. Επιπλέον, το 6% των ψηφοφόρων του ήταν πρώην υποστηρικτές της ΕΔΕΚ και το 5% του ΔΗΚΟ.

Επίσης, σύμφωνα με την δημοσκόπηση, στην περίπτωση του Volt 66% των ψηφοφόρων του είναι άντρες και 34% γυναίκες με τους περισσότερους να κινούνται ανάμεσα στις ηλικιακές ομάδες 30-69 έτη.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΥΠΡΟΣ: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας και τοπικές νεφώσεις

Σήμερα, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος, με πιθανότητα μεμονωμένων βροχών το απόγευμα, κυρίως στα ορεινά.Σήμερα ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος...