17.4 C
Nicosia
Κυριακή, 20 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΦΕΙΔΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ: Έδωσε την απάντηση που περίμεναν οι οπαδοί του «Ζήτησα συγγνώμη...

ΦΕΙΔΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ: Έδωσε την απάντηση που περίμεναν οι οπαδοί του «Ζήτησα συγγνώμη την ίδια στιγμή»- Κάλεσε τους συγγενείς των Αγνοουμένων να συζητήσουν μαζί του- (Βίντεο)

-

Tην απάντησή του προς το σωματείο «Σύνδεσμος Συζύγων/Τέκνων Αγνοουμένων Οι 1619», έδωσε ο Ευρωβουλευτής Φειδίας Παναγιώτου μέσα από το προσωπικό προφίλ στο Tik-Tok, αναφέροντας με χαμόγελο ότι πρόκειται για μια παρεξήγηση και δεν έχει κανένα θέμα με τις κυρίες/παιδιά των αγνοουμένων καθώς και ο θείος του είναι αγνοούμενος.

Η κατάσταση παρανοήθηκε όταν ο ίδιος θέλησε να εξηγήσει στις κυρίες που του ανέφεραν να τους καλέσει στο Ευρωκοινοβούλιο για να μιλήσουν για τους αγνοουμένους, λέγοντας ότι θα το κάνει, αλλά με διαφορετικό τρόπο από αυτόν που ακολουθούν οι υπόλοιποι πολιτικοί, οι οποίοι υπόσχονται στήριξη αλλά στο τέλος δεν την παρέχουν.

«Εγώ απολογήθηκα στην κοπέλα από εκείνη την ώρα που έπρεπε να απολογηθώ»

Όπως διευκρίνισε, ο Ευρωβουλευτής δήλωσε ότι δεν φοβάται να συζητήσει με τον πρόεδρο του Συνδέσμου Αγνοουμένων και με την κυρία με την οποία προέκυψε η παρεξήγηση. Παράλληλα, ο ίδιος διευκρινίζει ότι όλα τα κόμματα προσπαθούν με οποιονδήποτε τρόπο προσπαθούν να αμαυρώσουν το όνομα του ενώ δεν άφησε ούτε έξω τους δημοσιογράφους χωρίς να επεκταθεί πολύ λέγοντας ότι τον χρησιμοποιούν για να πάρουν περισσότερα κλικ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε χθες ο σύνδεσμος ο «Σύνδεσμος Συζύγων/Τέκνων Αγνοουμένων Οι 1619» μετά το πέρας της εκδήλωσης, δέκα μέλη του σωματείου πλησίασαν τον Φειδία Παναγιώτου και του ζήτησαν στήριξη για το ζήτημα των αγνοουμένων. Οι συγγενείς των αγνοουμένων του ζήτησαν να μεταφέρει το θέμα τους, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Το θέμα πήρε μεγάλες διαστάσεις ενώ αρκετοί οπαδοί του περίμεναν την απάντηση που θα έδινε και ο ίδιος για το περιστατικό.

Ο Φειδίας Παναγιώτου αρνήθηκε λόγω του ότι ήθελε να κάνει κάτι το διαφορετικό παρά τα συνηθισμένα και οι συγγενείς των αγνοουμένων τον παρεξήγησαν ότι δεν θέλει να βοηθήσει το σκοπό τους.

Την απάντησή του στου σωματείου «Σύνδεσμος Συζύγων / Τέκνων Αγνοουμένων Οι 1619» έδωσε ο Ευρωβουλευτής Φειδίας Παναγιώτου, αναφέροντας ότι δεν έχει κανένα θέμα να αγνοήσει τους αγνοουμένων γιατί και ο θείος του είναι αγνουμένος. Απλά, η κατάσταση παρακτάπήκε όταν ο ίδιος θέλησε να εξηγήσει στις κυρίες που του ανάφεραν να τους καλέσει στο Ευρωκοινοβούλιο για να μιλήσουν για τους αγνοουμένους λέγοντας ότι θα το κάνει αλλά με άλλο τρόπο διαφορετικό όχι όπως το κάνουν οι υπόλοιποι που τους υπόσχονται ότι θα τους στηρίξουν και δεν το κάνουν στο τέλος.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: