17.8 C
Nicosia
Σάββατο, 19 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΤΜΗΜΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ: Ερωτική ταινία γυρίστηκε στον αρχαιολογικό χώρο του Κουρίου – Οι...

ΤΜΗΜΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ: Ερωτική ταινία γυρίστηκε στον αρχαιολογικό χώρο του Κουρίου – Οι Πολωνοί βρήκαν το τρόπο

-

Αναστάτωση έχει προκληθεί στο Τμήμα Αρχαιοτήτων εξαιτίας ενός βίντεο με πορνογραφικό περιεχόμενο που εμφανίστηκε σε ιστοσελίδα, με πρωταγωνιστές πορνοστάρ από την Πολωνία, το οποίο φαίνεται να έχει γυριστεί στον αρχαιολογικό χώρο του Κουρίου στη Λεμεσό.

Μιλώντας στην εκπομπή Alpha Ενημέρωση, ο Διευθυντής του Τμήματος Αρχαιοτήτων Γιώργος Γεωργίου χαρακτήρισε την πράξη ανόητη και προσβλητική για τον αρχαιολογικό χώρο.

«Απέστειλα επιστολή στον Αρχηγό Αστυνομίας, ζητώντας βοήθεια για να εξετάσουμε τις δυνατότητες άσκησης ποινικής δίωξης εναντίον των υπεύθυνων», ανέφερε.

Εξέφρασε την ελπίδα ότι με τη βοήθεια τεχνικών μεθόδων θα μπορούσαν να εντοπίσουν την ημέρα και την ώρα του συμβάντος, στοιχεία που θα βοηθήσουν στις έρευνες και τις αναγκαίες ενέργειες. Πρόσθεσε ότι υπάρχουν πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν τις δυνατότητες του Τμήματος στην περαιτέρω ποινική διερεύνηση.

Όσον αφορά τα μέτρα που λαμβάνονται, ο κ. Γεωργίου τόνισε ότι υπήρξε παραβίαση της ασφάλειας του αρχαιολογικού χώρου. «Δεν πρόκειται να δράσουμε εκ των υστέρων, καθώς τα τελευταία χρόνια έχουμε ήδη ξεκινήσει και υλοποιούμε ένα πρόγραμμα αναβάθμισης με τη χρήση τεχνολογικών μέσων», κατέληξε.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: