16.9 C
Nicosia
Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΤΙKA THE IGGY: ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΤΙΛ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΟ ΔΙΑΣΗΜΗ ΣΚΥΛΙΤΣΑ ΤΟΥ INSTAGRAM

ΤΙKA THE IGGY: ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΤΙΛ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΟ ΔΙΑΣΗΜΗ ΣΚΥΛΙΤΣΑ ΤΟΥ INSTAGRAM

-

Το όμορφο ιταλικό λαγωνικό το οποίο έχει λογαριασμό στο instagram παραδίδει μαθήματα στιλ. Η διάσημη Tika κατά την διάρκεια της πανδημίας έγινε viral, ζει στο Μόντρεαλ με τον ιδιοκτήτη του, Thomas Shapiro.

Η σκυλίτσα έχει καταφέρει να ξεπεράσει στην δημοσιότητα και την Kim Kardashian κερδίζοντας σχεδόν ένα εκατομμύριο οπαδούς στο Instagram και ορισμένα από τα βίντεο της, έχουν παρακολουθήσει περισσότερα από 35 εκατομμύρια χρήστες (στο TikTok). Στο κλαμπ των θαυμαστών του, ανήκουν μερικές από τις πιο διάσημες του Χόλιγουντ, όπως η Jennifer Lopez, Jennifer Aniston,  Diane Keaton, Sharon Stone και άλλες.

Η σκυλίτσα λανσάρει δικά της ρούχα, έχει ατζέντη, ενώ αυτό το μήνα εμφανίστηκε στη Vogue, όπου το θρυλικό περιοδικό μόδας έδειξε στους αναγνώστες πώς να αναδημιουργήσουν ανθρώπινες εκδόσεις των πλέον εικονικών ρούχων της Tika.

Ιδιοκτήτες είναι ο  Shapiro και ο σύζυγός του, την οποία υιοθετήσαν πριν από εννέα χρόνια, όταν ζούσαν σε ένα διαμέρισμα και χρειάζονταν ένα σκυλί που θα ήταν άνετο σε ένα μικρό χώρο. Το όνομά της προέρχεται από μια ελαφρά αίσθηση της λέξης Χίντι, το οποίο «Σημαίνει ότι, όλα είναι καλά, όλα είναι εντάξει», ανέφερε ο Shapiro. «Νομίζαμε ότι ακούγεται χαριτωμένο. Οι άνθρωποι επισημαίνουν ότι ακούγεται σαν tikka masala, το κοτόπουλο. Αλλά δεν έχει καμία σχέση με αυτό»

Ο ιδιοκτήτης της σκυλίτσας, Shapiro
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: