fbpx
28.2 C
Nicosia
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΣΥΡΙΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ: Δεν έχει τέλος η τραγωδία-11.000 νεκροί μέχρι στιγμής ενώ υπάρχουν ακόμη...

ΣΥΡΙΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ: Δεν έχει τέλος η τραγωδία-11.000 νεκροί μέχρι στιγμής ενώ υπάρχουν ακόμη εγκλωβισμένοι κάτω από τα χαλάσματα (Βίντεο)

-

Βιβλική καταστροφή στην Τουρκία και τη Συρία μετά τον φονικό σεισμό. Πόλεις ισοπεδωμένες, εγκλωβισμένοι, απόγνωση, θρήνος. Οι διασώστες δίνουν μάχη για την ανεύρεση επιζώντων υπό συνεχείς μετασεισμούς και άσχημες καιρικές συνθήκες λόγω της παγωνιά.

Δραματικές ώρες ζουν Τουρκία και Συρία μετά τον καταστροφικό σεισμό.Η νεότερη καταμέτρηση ανεβάζει σε πάνω από 11.200 τον αριθμό των θυμάτων, στις δύο χώρες. Δεκάδες χιλιάδες είναι οι τραυματισμένοι, άγνωστος είναι ο αριθμός των εγκλωβισμένων, ενώ οι εκτιμήσεις για τον τελικό απολογισμό είναι τρομακτικές, με κάποιους να μιλούν ακόμη και για 20.000 νεκρούς. Η αγωνία για τους χιλιάδες ανθρώπους που παραμένουν εγκλωβισμένοι και παγιδευμένοι στα κτίρια που έχουν καταρρεύσει, μεγαλώνει.

https://twitter.com/omerstappen/status/1623098459166240771?s=20&t=bvMiAP2iPnn-278vdPVPSQ

Εχθρός των χιλιάδων διασωστών που δίνουν τη μάχη, σκάβοντας κυριολεκτικά μέσα στα χαλάσματα για να εντοπίσουν επιζώντες είναι εκτός από τον χρόνο και οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή, καθώς βρέχει και χιονίζει, ενώ όσο πέφτει η νύχτα το κρύο γίνεται ολοένα και πιο τσουχτερό.

Οι συνεχείς δε μετασεισμοί κάνουν το έργο τους ιδιαιτέρως επικίνδυνο. Τα μέγιστα καταβάλλει και η ελληνική αποστολή έρευνας και διάσωσης, στην επαρχία Χατάι της Αντιόχειας. Μάλιστα για Τουρκία, αναχωρεί τις επόμενες ώρες και δεύτερο κλιμάκιο της ΕΜΑΚ ενώ έχει ετοιμαστεί και απόφαση στην περιοχή να μεταβεί και Κυπριακή αποστολή με 20 διασώστες.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΠΕΛΕΝΤΡΙΤΟΥ: Η εμπειρία της από Μουσείο της Γαλλίας με την...

Η Παγκόσμια Ημέρα Μουσείων γιορτάζεται σήμερα, Σάββατο 18 Μαΐου, και η Παραολυμπιονίκης Καρολίνα Πελενδρίτου θέλησε να μοιραστεί μαζί μας την εμπειρία της από το...