14.8 C
Nicosia
Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ-ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ: ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΤΟΚΙΟ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ-ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ: ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΤΟΚΙΟ

-

Δύο μεγάλοι αθλητές χάραξαν το δρόμο τους και πηγαίνουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Οι δύο αθλητές του τένις θα αγωνιστούν στα μονά, καθώς και στο μεικτό διπλό για την Ελλάδα.

Μετά και τις τελευταίες ανανεώσεις των παγκόσμιων κατατάξεων της ATP και της WTA, ο Στέφανος και η Μαρία είναι, όπως αναμενόταν βεβαίως εδώ και πολύ καιρό, στις λίστες της ITF για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.Οι δύο τους θα βρίσκονται ανάμεσα στα δεκαπέντε ζευγάρια με την καλύτερη συνδυαστική βαθμολογία.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς των Ολυμπιακών Αγώνων και της ITF, κριτήριο για την πρόκριση αποτελούν οι ανανεωμένες λίστες μετά το Roland Garros. Συνολικά 56 άνδρες και 56 γυναίκες παίρνουν την πρόκριση μέσα από τις κατατάξεις ΑΤΡ και WTA αντίστοιχα, ωστόσο η κάθε χώρα μπορεί να έχει έως τέσσερις αθλητές και αθλήτριες, επομένως κάποιοι παίκτες μπορεί να πιάνουν το όριο αλλά να μην έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν, όπως για παράδειγμα οι Αμερικανίδες Jessica Pegula και Madison Keys.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

PATRIZIA PEPE: Ποιους είδαμε στο ιταλικό brand στην Λεμεσό

Εκλεκτοί προσκεκλημένοι, εκπρόσωποι των ΜΜΕ, fashion lovers και επιχειρηματίες, βρέθηκαν στο κατάστημα PATRIZIA PEPE και είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά τον μοναδικό...