14.8 C
Nicosia
Κυριακή, 27 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΣΤΕΛΛΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ-ΧΡΥΣΗ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ: Mητέρα και κόρη φωτογραφήθηκαν για φιλανθρωπικό σκοπό-Λαμπερές στο ημερολόγιο...

ΣΤΕΛΛΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ-ΧΡΥΣΗ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ: Mητέρα και κόρη φωτογραφήθηκαν για φιλανθρωπικό σκοπό-Λαμπερές στο ημερολόγιο του ΚΥΦΑ (Φώτο)

-

Η πρόεδρος του ΚΥΦΑ, Στέλλα Μιχαηλίδου καθημερινά δίνει το δικό της αγώνα για να στηρίξει με το μοναδικό της τρόπο τα οροθετικά άτομα. Δίπλα της, πάντοτε από μικρή ηλικία η κόρη της Χρύση Μιχαηλίδου η οποία με την σειρά στηρίζει τις κινήσεις της αγαπημένης της μητέρας.

Μητέρα και κόρη φωτογραφήθηκαν για να συνεισφέρουν και φέτος  στο ημερολόγιο του ΚΥΦΑ 2022 φορώντας τις υπέροχες δημιουργίες της  Κύπριας σχεδιάστριας, Κάλιας Μονογιού και της κόρης της Αθήνα Κλοκαρη και στήθηκαν  στο φακό του έμπειρου φωτογράφου Ξάνθου Γεωργίου. Εδώ και δώδεκα χρόνια το ημερολόγιο έχει βοηθήσει πολλά οροθετικά άτομα αφού όλα τα έσοδα από την κυκλοφορία του διατίθενται εξ’ ολοκλήρου για τη στήριξη των συνανθρώπων μας, μέσω του Κέντρου Υποστήριξης Φορέων AIDS/HIV του ΚΥΦΑ.

Όπως είναι γνωστό το ημερολόγιο του ΚΥΦΑ επιμελήθηκε προσωπικά ο πετυχημένος Κύπριος  hair Stylist, Στράτου Δημητρίου, αδελφός της Στέλλας Μιχαηλίδου. Το ημερολόγιο θα παρουσιαστεί απόψε Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου η ώρα 20.30 το βράδυ στο “Mariarina Breeze Lounge”, στη Λεμεσό. To ποσό του εισιτηρίου για την είσοδο είναι 60 ευρώ και περιλαμβάνει εκτός από την διασκέδαση που έχει αναλάβει ο Σταύρος Κωνσταντίνου, απεριόριστο φαγητό και ποτό. Στο χώρο, επίσης, θα πωλείται και το ημερολόγιο για όσους επιθυμούν να το αγοράσουν. Για πληροφορίες και κρατήσεις επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 99441996

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: